Afbeelding
Politie Ede

Onrust door man die meisjes heeft benaderd in Rhenen

25 september 2023 om 19:03 Misdaad

RHENEN De politie heeft tot op heden één melding gekregen waarbij enkele meisjes in de leeftijd van 10-13 jaar aangeven dat zij op zaterdag 16 september rond 17.00 uur nabij het Veerplein te zijn benaderd door een man. Agenten hebben die dag een onderzoek ingesteld en op dit moment zijn we nog bezig met het onderzoeken wat daar is gebeurd.

Daarnaast constateert de politie dat er op sociale-media een bericht circuleert dat er meisjes benaderd zijn door iemand die in een zwarte Renault reed. Over deze melding en de in dat bericht genoemde zwarte Renault zijn echter geen meldingen bij de politie of gemeente Rhenen gedaan. Doordat het bericht op sociale media steeds wordt gedeeld, ontstaat er onnodig veel onrust binnen de gemeente Rhenen. Diverse scholen en sportverenigingen hebben contact met ons opgenomen.

CONTACT

De politie komt uiteraard graag in contact de personen die na 16 september een dergelijke ervaring hebben gehad. Dus als er iemand iets heeft gezien of gehoord, kunnen ze de politie bellen (0900-8844).  Het betreft volgens de geruchten een zwarte auto van het merk Renault. Met informatie kan gebeld worden naar 0900-8844 of 112. Het blijven delen van berichten op de sociale media zonder dat die concreet zijn, leidt tot het vergroten van onrust, daar is tot op heden geen enkele aanleiding voor.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie