Afbeelding
Politie.nl

Getuigen gezocht mishandeling Tuinstraat Veenendaal

23 oktober 2022 om 08:32 Misdaad

VEENENDAAL De politie doet onderzoek naar een mishandeling aan de Tuinstraat in de vroege ochtend van afgelopen zaterdag. Hierbij is een verdachte aangehouden. De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over de mishandeling. Dat laten zij weten in een persbericht.

Rond 4.30 uur kreeg de politie melding van een vechtpartij. Hierop is de politie direct ter plaatse gegaan, en troffen agenten het slachtoffer aan de Tuinstraat. Het slachtoffer, een 35-jarige man uit Veenendaal, is ter plaatse behandeld aan zijn verwondingen. Een 27-jarige Veenendaalse man is niet veel later aangehouden op verdenking van zware mishandeling.

De politie doet onder meer onderzoek naar de toedracht van het incident en de mogelijke betrokkenheid van meerdere verdachten.  

De politie is op zoek naar getuigen die het incident hebben zien gebeuren of anderszins meer weten. Ook ontvangen we graag camerabeelden. ,,Heeft u nog niet met de politie gesproken, dan komen we graag me u in contact. Bel 0900 8844 of vul onderstaand tipformulier in. Hier kunt u ook beelden uploaden. Anoniem melding doen kan ook via 0800 7000 of ga naar Meld Misdaad Anoniem.’’

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie