Afbeelding
Politie Veenendaal

Politie Veenendaal zet extra capaciteit in

17 december 2021 om 09:59 Overig

VEENENDAAL/RHENEN De Veense politie heeft donderdag extra capaciteit vrijgemaakt om extra controles uit te voeren op verkeer, woninginbrekers, drugsdealers en mensen met openstaande boetes. Hierbij werd zij geholpen door politiespecialismen uit de regio en het land. Dit alles maakte zij bekend via haar Facebookaccount. 

,,We voerden een groot deel van onze activiteiten opvallend uit, maar maakten zeker ook dankbaar gebruik van collega’s die juist gespecialiseerd zijn in het onopvallend de ogen en oren open houden. Die werkwijze bleek succesvol”, aldus de politie.

Zo zijn enkele boetes uitgedeeld voor rijden met een te grote snelheid, werd één bestuurder aangehouden voor het rijden onder invloed van drugs en werden een auto en een grote hoeveelheid drugs in beslag genomen. Tussen alles door werd bijstand verleend aan urgente meldingen zoals een vechtpartij en een verkeersongeval op de snelweg.

DETAILS De actie was niet alleen belangrijk voor de veiligheid gisteravond: ,,Tot slot hebben we op allerlei manieren belangrijke informatie ingewonnen om later onderzoek naar te doen of inzet op te plegen, maar details daarover kunnen we nu natuurlijk niet delen.” 

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie