Afbeelding
Schoenmaker aan huis

Ontvang de orthopedisch schoenmaker bij u thuis

7 juni 2023 om 20:00 Zakelijk

VEENENDAAL Heeft u reumatische klachten of artrose? Ervaart u pijnklachten in uw voeten of heeft u een afwijkende voetstand? Bent u toe aan nieuwe orthopedische schoenen of steunzolen? Orthopedisch schoentechnicus Frank Roseboom heeft meer dan twintig jaar ervaring met het aanmeten van schoenen en steunzolen bij cliënten met diverse voetproblematieken.

Hij zet deze ervaring inmiddels in als ‘Schoenmaker Aan Huis’. Dat wil zeggen dat hij iedere cliënt thuis bezoekt en de tijd neemt voor het bespreken van de klachten en de hulpvraag. Hij maakt ter plekke een 3D-scan van de voeten en vertaalt de persoonlijke wensen van de cliënt in een passend ontwerp. De schoenen worden vervolgens op ambachtelijke wijze gefabriceerd en bij de klant thuis afgeleverd.

VOORDELEN

Voordelen van de schoenmaker aan huis zijn onder meer dat u niet meer afhankelijk bent van vervoer door anderen. Daarnaast hoeft u zelf de deur niet meer uit en is er meer persoonlijke aandacht. Ook beschikt u zo over eigentijdse schoenen.

VERGOEDINGEN

De geleverde orthopedische producten aan cliënten worden door ons ingediend bij de zorgverzekeraars in Nederland. Op deze manier kunnen ze geheel of gedeeltelijk worden vergoed vanuit de aanvullende of vanuit de basisverzekering.

GRATIS ADVIES

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend advies op een tijdstip dat past in uw agenda! Schoenmaker Aan Huis Veenendaal-Ede-Barneveld e.o. Frank Roseboom, 06-52090496. Email: frank@schoenmakeraanhuis.nl. Website: www.schoenmakeraanhuis.nl. Meer inspiratie: www.schoenmakeraanhuis.nl/fotoboek/

Dit verhaal is gepubliceerd in de special Bedrijf in Beeld, onderdeel van de editie van woensdag 7 juni van deze krant.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie