Stephan de Koning (links) en Jelle Gerritsen organiseren in Restaurant Mucha een bruidsbeurs.
Stephan de Koning (links) en Jelle Gerritsen organiseren in Restaurant Mucha een bruidsbeurs. J.O. Media / Job Oldegbers

Veenendaal krijgt eigen bruidsbeurs

8 maart 2023 om 10:04 Zakelijk

VEENENDAAL Het moet een echt ‘avondje uit’ in Veenendaal worden. Want voor iedereen die in het huwelijksbootje stapt kan een bezoekje aan de bruidsbeurs in Restaurant Mucha niet ontbreken. Lokale ondernemers bundelen hun krachten en inspireren huwelijkspartners in spé en dat gaat over alles rondom trouwen.

Stephan de Koning, eigenaar van KeK Juwelier is samen met Jelle Gerritsen, eigenaar van Restaurant Mucha, initiatiefnemer. De Koning: ,,Ik krijg natuurlijk standaard al veel mensen in mijn winkel die gaan trouwen. Ik verkoop namelijk trouwringen”, vertelt hij. ,,Voor Jelle geldt dat ook, want zijn locatie is heel erg in trek om te trouwen.”

ENTHOUSIASME

,,Wij zijn namelijk één van de officiële trouwlocaties in Veenendaal. Daar zijn we heel erg blij mee, en onze gasten ook. We merken veel enthousiasme.” Maar toch hebben gasten soms ook nog veel vragen. Wat zijn nou mooie plekken voor foto’s? Waar koop je het beste je bruidstaart? En bij wie moet je zijn voor goede styling? 

Daar moet een walking dinner in restaurant Mucha antwoord op geven. ,,Er komen wat statafels te staan met hapjes erop. En er wordt eten geserveerd.” De Koning vult aan: ,,Trends volgen elkaar best wel snel op. We doen dit samen met andere ondernemers omdat iedereen specialist is in zijn of haar vakgebied. Op deze manier kunnen we mensen echt voorlichten over wat wel en niet goed werkt.”

TROUWSFEREN

En dus tovert het tweetal Restaurant Mucha volledig om in trouwsferen. Volgens Gerritsen, inmiddels een jaar of zes eigenaar van het restaurant, kan dat heel goed. ,,We merken al dat er veel bruiloftsaanvragen binnenkomen.” 

Beide ondernemers merken dat de meeste geïnteresseerden uit de regio komen. ,,Ik denk dat tachtig procent van onze beider klanten uit Veenendaal of een straal van twintig kilometer daaromheen komt”, zegt De Koning. Aan de andere kant is Veenendaal ook populair onder mensen die wél wat verder weg wonen. ,,Omdat het zo centraal ligt.”

En dus is de bruidsbeurs, die dit jaar voor het eerst wordt georganiseerd, ook niet uitsluitend gericht op Veenendalers. ,,Iedereen is welkom. Er is plek genoeg.”

AANMELDEN

De bruidsbeurs in Veenendaal vindt plaats op 12 april van 19.00 tot 22.00 uur. Deelnemende stellen kunnen zich aanmelden en betalen 17,50 euro per persoon. Daar zit ook eten en drinken bij in. Aanmelden kan door te mailen naar info@bruidsbeursveenendaal.nl. Benieuwd wie er nog meer op de bruidsbeurs komen? Bekijk dan de sociale media van KeK Juweliers en Restaurant Mucha.

Dit artikel wordt u aangeboden door Restaurant Mucha en KeK Juwelier. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Rijnpost.nl? Neem dan contact op met Marieke van Egdom (06-83627260, m.v.egdom@bdu.nl) of Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl).

Job Oldegbers
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie