Zaterdag 2 juli: 2e CMC & Henken Toernooi bij DOVO

Sport Deel je nieuws

VEENENDAAL Op zaterdag 2 juli 2022 vindt bij voetbalvereniging DOVO, de 2e editie van het CMC & Henken Toernooi, van het CMC & Henken Toernooi plaats.

De 38 deelnemende teams van dit toernooi zijn verdeeld in 2 categorieën, namelijk een recreatieve bedrijvencompetitie (geen restricties aan leeftijd) en een 35+ competitie met oude voetbaltalenten. Vanaf 11:00 zal er op de 4 kunstgrasvelden tegelijkertijd afgetrapt worden. De wedstrijden vinden op een half veld en volgens de bekende 7 tegen 7 regels plaats. De finales zullen rond 15:30 uur afgelopen zijn.

Wij zijn uiteraard erg benieuwd welk team zich als winnaar van het bedrijventoernooi en welk team zich als winnaar van het 35+ toernooi mag gaan kronen. Vorig jaar werd Dynova winnaar van het bedrijventoernooi en ons aller DOVO 35+ 2 ging ervan door met de winst van het 35+ Toernooi. Wij zijn uiteraard benieuwd wie Dynova, winnaar van het bedrijventoernooi van vorig jaar, van de troon kan stoten. En lukt het ons aller DOVO 35+ 2 om de titel te prolongeren in het 35+ toernooi?

3e helft met verloting, BBQ & entertainment

Uiteraard is er na het toernooi voldoende ruimte en tijd om de wedstrijden zorgvuldig te analyseren en kan de 3e helft onder het genot van een hapje en drankje ouderwets gevierd gaan worden.

Na het toernooi zal er een verloting met mooie prijzen zijn en zal er een BBQ plaatsvinden die door de hoofdsponsors CMC en Henken aan alle deelnemers van dit toernooi wordt aangeboden.

De BBQ wordt verzorgd door Keurslager Jan van Leeuwen. Daarnaast zal middag en avond garant staan voor veel gezelligheid en zijn er mooie prijzen te winnen met de verloting.

Vanaf 16:00 uur zal DJ en zanger Jurjen Koops voor het nodige entertainment gaan zorgen. Rond 19:00 uur zal special quest en zanger Henk Dissel optreden op het terras van DOVO.

Sponsor bedankt

Om als DOVO als een goede gastheer voor de dag te komen zijn wij erg blij om hierbij te mogen melden dat CMC en Henken als hoofdsponsors bereidt zijn om dit toernooi van extra cachet te voorzien. Inmiddels zijn er ook al een aantal subsponsors gevonden, namelijk CTS it, Olenz, Fortes Energy Systems, Madern Techniek, DIQQ, Workstead, SC van Ravenswaaij, Van Hunnik Reclame en Mila Vastgoed. Wij bedanken alle sponsors voor haar bijdrage om dit prachtige toernooi te ondersteunen.

Blijf niet van verre staan en sluit je als deelnemer of sponsor bij DOVO aan!

advertentie
advertentie
Afbeelding
Franse culinaire historie in Filmhuis Veenendaal: Délicieux 9 uur geleden
Afbeelding
Keuring van dikbillen in Achterberg gaat niet door 16 uur geleden
Afbeelding
Voor eind van het jaar wordt lot kerk duidelijk 16 uur geleden
Afbeelding
Toerisme-sector Heuvelrug ruimt zwerfafval Vuelta-parcours bij Rhenen op 11 aug, 15:28
Afbeelding
Bijzondere recordpoging: 700.000 dominostenen moeten gaan omvallen in Veense sporthal 11 aug, 10:32
Afbeelding
Classic Races op De Faktorij: ronkende motoren op Veens stratencircuit 11 aug, 07:30
Afbeelding
Rare rust Column 10 aug, 15:44