Mijn avonturen met Ramses Shaffy 24 feb in Ontmoetingshuis Veenendaal-Oost
Mijn avonturen met Ramses Shaffy 24 feb in Ontmoetingshuis Veenendaal-Oost De Zee theaterproducties

Een avond Ramses Shaffy door Gerard Alderliefste

3 februari 2023 om 11:59 Lokaal Deel je nieuws

Vrijdag 24 februari brengt Gerard Alderliefste een muzikale ode aan Ramses Shaffy in het Ontmoetingshuis Veenendaal-Oost! Een prachtige avond muzikaal verteltheater met heel veel Shaffy onder de titel ‘Mijn avonturen met Ramses Shaffy!’

Gerard Alderliefste brengt een muzikale ode aan Ramses Shaffy die hij begeleidde (Alderliefste is naast muzikant ook verslavingsarts!)  tijdens de onverwachte toegift van Shaffy’s carrière. De bijzondere vriendschap die ontstond mondde uit in de revival van het lied ‘Laat me -Vivre’ door beiden gezongen en leidde tot optredens door heel Nederland. Geniet van ‘n avond met heel veel Shaffy!

In de voorstelling ‘Mijn Avonturen met Ramses Shaffy’ lezen we als het ware mee in het dagboek van Alderliefste, uitgebracht ter gelegenheid van Shaffy’s tiende sterfdag op 1 december 2019. Ondersteund door geprojecteerde foto’s en video’s musiceert en vertelt Gerard over zijn avonturen met Ramses. Maria Eldering speelt viool en er is rode wijn en kroepoek, waar Ramses zo gek op was! 

Gerard Alderliefste begeleidde Shaffy tijdens de onverwachte en door weinigen voor mogelijk gehouden toegift van diens carrière. De revival van het lied ‘Laat me -Vivre’, door Shaffy en Alderliefste opnieuw opgenomen in 2005, leidde tot een reeks optredens door heel Nederland. Gerard beschrijft de avonturen die zij onderweg beleefden en daarmee het ontstaan van een bijzondere vriendschap. Een muzikale ode aan de onvergetelijke Shaffy!

Informatie over Gerard Alderliefste: www.gerardalderliefste.nl 

Te zien: vrijdag 24 februari 2023 - 20.15 uur- Ontmoetingshuis Veenendaal-Oost, Spiesheem 54, 3907 NJ Veenendaal

Kaarten à € 12,50 pp incl. consumptie via: www.ontmoetingshuis.nl/activiteiten of reserveer telefonisch: 0318-654856

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie