Ben jij die zelfstandig assistent accountant of relatiebeheerder die binnenkort bij Sibbing aan de slag gaat?
Ben jij die zelfstandig assistent accountant of relatiebeheerder die binnenkort bij Sibbing aan de slag gaat? Ted Walker Fotografie
Baandichtbij

Wat kun jij voor Sibbing betekenen?

1 februari 2023 om 18:53 Baan Dichtbij

VEENENDAAL Sibbing is van vele markten thuis. Bij dit full-service accountants- en financieel advieskantoor kunnen (para)medische beroepsbeoefenaars terecht voor onafhankelijk financieel advies en accountancy diensten. Tot haar relaties behoren huisartsen, tandartsen, verloskundigen en medisch specialisten. Maar ook een diversiteit aan bedrijven actief in het MKB vinden in Sibbing een kundig en betrouwbaar accountantskantoor.

Ben jij die zelfstandig assistent accountant of relatiebeheerder die binnenkort bij Sibbing aan de slag gaat?

GertJan van Elst, accountant-administratieconsulent: ,,Wij helpen onze relaties op weg met gericht advies en support. Denk daarbij aan advies over de administratie, jaarrekening en fiscale zaken. Maar ook over praktijkvestiging, contracten, financieringen en financiële planning. Verder bemiddelen wij bij het afsluiten van overeenkomsten met banken en verzekeraars. Maar we doen meer.”

VEEL KANSEN

Sibbing biedt ook een uitgebreid verzekeringspakket voor haar doelgroep: ,,En daarnaast zijn wij ook een kundig en betrouwbaar accountantskantoor voor het MKB. Een unieke mix. Dat biedt jou als (aankomend) medewerker veel kansen binnen onze organisatie. Zelf vind ik die variatie erg boeiend en leuk. In totaal werken hier 130 medewerkers, waarvan er pakweg 50 zich bezighouden met accountantswerk voor het MKB. Ik zelf ook.”

VACATURES

Het full-servicekantoor Sibbing komt op dit moment graag in contact met een zelfstandig assistent accountant en een relatiebeheerder. Als zelfstandig assistent accountant hou jij je bezig met het opstellen en verzorgen van jaarrekeningen voor de MKB-relaties en (para)medici. Als relatiebeheerder onderhoud je proactief contact met de doelgroep. Je staat stevig in je schoenen. Een gave functie met veel mogelijkheden.

TREINMACHINIST

Max van Bruggen is werkzaam als beginnend assistent-accountant: ,,Ik krijg hier een zeer goede begeleiding. Zowel op zakelijk- als persoonlijk vlak. Ik heb best een bijzondere move gemaakt. Hiervoor was ik namelijk treinmachinist, maar de wereld van cijfers trok me veel meer aan. Sibbing weet mij in korte tijd gericht op te leiden. Natuurlijk is het aan mijzelf om op termijn de opleiding accountancy op hbo-niveau af te ronden, maar ik krijg hier alle vertrouwen. Een prima combi van werken en leren. De sfeer is hier lekker los en informeel. We nemen tijd voor elkaar. Verder zijn er uitjes en is de vrijdagmiddagborrel ook altijd gezellig.”

Enthousiast over deze functies bij Sibbing? Neem vrijblijvend contact op met Nick van Baaren (Recruiter) via 06-21246460 / nvanbaaren@sibbing.nl of kijk voor meer informatie op werkenbij.sibbing.nl

Dit artikel is onderdeel van Baandichtbij.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie