Afbeelding
Henk Jansen

Evi mag een week lang logeren in ‘De Blauwe Hut’

23 april 2022 om 15:39 Maatschappelijk

RHENEN Recreatiewoning ‘De Blauwe Hut’ op Vakantiepark De Thijmse Berg in Rhenen is zaterdag 23 april officieel geopend. De tweeënhalf jarige en zieke Evi Pichard uit Veenendaal mag een week lang met haar ouders in de fraaie hut verblijven.

De officiële opening werd verricht in bijzijn medewerkers van De Thijmse Berg, medewerkers van het Wilhelmina Kinderziekenhuis en tal van sponsoren. Evi kreeg een van pandaberen waarvan een fiks aantal door Ouwehands Dierenpark is geschonken. Samen met een medewerker van het Wilhelmina Ziekenhuis knipte Evi het lint van ‘De Blauwe Hut’ wat de officiële opening betekende.

STICHTING ‘De Blauwe Hut’ is een initiatief van Mariët en Eric Spierings en is in oktober 2021 als stichting opgericht. De stichting staat voor het verzorgen van een onbezorgde vakantie voor gezinnen die recent te maken hebben gekregen of gehad met een ernstig ziek kind tot en met vier jaar. Dit jaar genieten twaalf gezinnen dit seizoen in Rhenen van een week vakantie. De stichting werft hiertoe de financiële middelen en onderhoudt contact met de zorgprofessionals van het Wilhelmina Kinderziekenhuis van het Universitair Medisch Centrum Utrecht, die met deze gezinnen te maken hebben. Dit initiatief heeft de stichting mede kunnen realiseren door medewerking van vele donateurs en ondersteuners, waaronder Vakantiepark De Thijmse Berg.

Samen met een medewerker van het Wilhelmina Ziekenhuis knipte Evi het lint van ‘De Blauwe Hut’ wat de officiële opening betekende.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie