Niki de Vlaming
Niki de Vlaming Muziekschool de Muzen

Nieuwe viooldocente bij De Muzen: Niki de Vlaming

18 januari 2022 om 16:27 Lokaal Deel je nieuws

VEENENDAAL - Het docententeam van De Muzen heeft er een nieuw gezicht bij gekregen: Niki de Vlaming is de nieuwe viooldocente. Bezoekers van het concert ‘Een Meesterlijke voorstelling’ hebben haar al op het podium in actie gezien. Ook gaf ze al een tijdje vioolles als vervangster bij De Muzen.

Niki de Vlaming is een enthousiaste en ervaren viooldocente en violiste. Haar bachelor en master klassiek viool heeft zij aan het Conservatorium van Amsterdam gedaan. Naast lesgeven, geeft zij ook regelmatig concerten in verschillende samenstellingen. Bij De Muzen trad ze al eens op in een kwartet met Elianne Ardts (cello), Gabriel Hernandez Dionis (altviool) en Vincent Robert (piano). ,,Bij het lesgeven is mijn doel is om de leerlingen zo ver mogelijk te brengen, de horizon te verbreden en de gevoeligheid voor klank en ritme te vergroten. Dit alles gebeurt in een ontspannen sfeer: er wordt hard gewerkt, maar ook gelachen!”

Niki de Vlaming geeft op dinsdag, woensdag en donderdag vioolles bij De Muzen. Ook zal zij het strijkersensemble voor volwassen gaan leiden. Een gratis proefles bij haar is aan te vragen via info@demuzen.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie