7 november 2021 om 00:09 Sport Deel je nieuws

???????? ???????????????????? ????????

???????????????????? ?????? ????????, ???????? ????????

?????? ?????????? ???????????????????? ????????????

‘’?????? ???? ?????? ???? ???????? ?????? ?????? ???? ???????? ?????? ???? ????????’’, ?????????? ???? ?????????????????????????????????????? ?????? ?????? ???????????????????? ?????? ???? ???????????????????? ?????? ???????? ???????? ?????? ???? ???????????? ?????????? ?????? ???? ?????????????????? ?????? ?????? ??-?? ?????????????????????? ???? ???????????????????? ???? ??????????. ?????? ???????????????? ?????? ?????? ???????????????? ?????? ???? ????????- ????????????. ?????? ???????????????????? ?????? ???????? ???????? ?????? ???? ?????????????????? ??????????. ???? ??-?? ?????????????????? ?????????? ?????? ???? ??????????????????.

??????????????????/???????????????????? – Andermaal moest trainer Jan Veldhuizen het stellen zonder een 4-tal vaste basisspelers. Ondanks de afwezigheid van de complete as had de ploeg niets te duchten van DVSA. Sterker nog. Op eigen sportpark ‘De Burgwal’, werd DVSA helemaal weggespeeld. Dat het bij een 3-0 nederlaag bleef was niet de verdienste van de Amerongse ploeg maar vanwege de vele kansen die VVA zelf om zeep hielp.

????????????????????

De wedstrijd tussen beide ploeg speelde nagenoeg de gehele wedstrijd op de speelhelft van DVSA. De keren dat de Amerongse ploeg voor het doel van Wilco Verwoert kwam waren op de vingers van een hand te tellen. In de 7e minuut was het Jorn Hiensch werkte de bal na een hoekschop binnen. In de 42e minuut rust scoorde Wesley van Merkestein de 2-0, door de bal diagonaal binnen te schieten. Op slag van rust werd de score verhoogd tot 3-0. Jorn Hiensch schoot zijn tweede treffer binnen. De ploeg van Jan Veldhuizen vergat in de tweede he4lft de score verder op te scoren. Het kreeg daartoe veel kansen, maar die werden verprutst.