Matchen op de Beursvloer.
Matchen op de Beursvloer.

Nieuw record Beursvloer Veenendaal

23 februari 2017 om 23:29 Algemeen

VEENENDAAL - Bedrijven die hun kennis en kunde, materialen, helpende handen of tijd willen inzetten, maakten op 20 februari weer mooie matches met Veenendaalse maatschappelijke organisaties en verenigingen.

BedrijvenKring Veenendaal (BKV) ondersteunde voor de derde keer op rij de Beursvloer van Samen voor Veenendaal, onder andere door haar lunchbijeenkomst te integreren inclusief spreker Ynzo van Zanten van Tony’s Chocolonely. Dit bedrijf is met haar slaafvrije chocolade in een paar jaar uitgegroeid tot de grootste speler op de Nederlandse markt. Een succesvol en inspirerend verhaal, waar in een bomvolle zaal geboeid naar geluisterd werd.

Inhoud

Aansluitend gaven ondernemers en organisaties zelf inhoud aan maatschappelijk betrokken ondernemen door in anderhalf uur maar liefst 164 matches te maken met Veenendaalse verenigingen en maatschappelijke organisaties. Een nieuw record, waar iedereen enthousiast op reageerde. De BKV besteedt structureel aandacht aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, onder andere met het ondersteunen van de Beursvloer Veenendaal, het Duurzaam Ondernemen Event en de MVO-prijs Veenendaal. Voor bedrijven in Veenendaal die zich ook willen aansluiten bij deze belangenbehartiger staat meer informatie op www.bkveenendaal.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie