Afbeelding

Kom naar de Open Dag van De Muzen in Veenendaal

3 mei 2017 om 11:49 Algemeen

VEENENDAAL - Ontdek hoe leuk het is om een muziekinstrument te bespelen, maak kennis met onze docenten en dans lekker mee! Kom zaterdag 13 mei naar de Open Dag van Muziekschool de Muzen vol optredens, workshops en ontmoetingen.

Tijdens de Open Dag kan je elk instrument gewoon eens oppakken en bespelen. Dit is jouw kans om te ontdekken welk instrument of zangvorm het beste bij jou past. De docenten helpen jou graag bij jouw ontdekkingstocht. Tussendoor kan je ook genieten van optredens, of doe je mee aan een workshop.

Estland

Zo gaat viooldocente Mary-Ann Eessaar op reis naar Estland. In haar workshop (bedoeld voor instrumentalisten die al minimaal één jaar les hebben) gaat zij met alle aanwezigen aan de slag met eeuwenoude volksmuziek uit haar geboorteland. En ook leuk: een workshop (lotus)fluiten. Als jij mee doet aan deze gezellige workshop, ontdek je de wereld van de fluiten: dwarsfluit, blokfluit en de lotusfluit. Iedereen die mee doet, krijgt van ons een leuk lotusfluitje als aandenken. Mee doen kan ook volop bij onze danslessen. Er zijn demonstraties, maar mee dansen kan ook natuurlijk.

En als jij tijdens onze Open Dag enthousiast geworden bent over een instrument, dans- of zangles en jij schrijft je ter plekke in, krijg je ook nog eens 10% korting op die inschrijving!

Het programma voor de Open Dag vind je op www.muzenveenendaal.nl. De Open Dag is op zaterdag 13 mei, van 10.00 tot 13.00 uur. Je vindt Muziekschool de Muzen in Spectrum, aan het Kees Stipplein 72 in Veenendaal.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie