Kevin van der Meer en Theresia Gerritsen zijn blij met de waardering voor De Belevenis.
Kevin van der Meer en Theresia Gerritsen zijn blij met de waardering voor De Belevenis.

De Belevenis is best gewaardeerde restaurant in Veenendaal

19 juni 2017 om 15:31 Algemeen

VEENENDAAL - Lunchroom de Belevenis is tijdens een landelijke award show uitgeroepen tot gemeentewinnaar bij de verkiezing Leukste Restaurant 2017.

Hiermee behoort de lunchroom tevens tot de top 3 van de provincie Utrecht. De Veenendaalse restaurantbezoeker waardeerde de jonge ondernemers met het cijfer 9,29. Anderhalf jaar geleden vestigde Lunchroom De Belevenis zich in de Scheepjeshof. Met de hoge waardering van het publiek blijkt het nieuwe concept van ondernemers Kevin van der Meer en Theresia Gerritsen duidelijk aan te slaan.

Trots

“Wij zijn trots op ons bedrijf en vooral op ons team”, aldus Theresia. “Om binnen 1,5 jaar tijd zo’n mooie waardering te krijgen is ongelofelijk en wij zijn daar waanzinnig dankbaar voor.” De Veenendaalse nummer 1 completeert de top 3 van de provincie waar Grieks Restaurant Olympia Baarn en Instock Utrecht respectievelijk de tweede en de eerste plaats bezetten.

Volgens Kevin van de Meer zal de winst niet onopgemerkt blijven bij de bezoekers van de Scheepjeshof. “Op zaterdag 1 juli vieren wij deze prestatie met een kleine actie: koffie met Appelgebak voor € 3,-. In oktober, als al onze gasten weer terug zijn van vakantie, pakken we het nog groter aan. Samen met onze overburen ‘Carien Home & Kado’ – die eerder dit jaar bekroond werden met de titel Beste Winkel van Veenendaal in de maand maart – vieren we onze overwinning.’’

Over De Belevenis

Midden in Winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal vind je Lunchroom De Belevenis, de plek om lekker te ontbijten of gezellig te lunchen. Een rustmoment tijdens een dagje winkelen, een break tijdens een drukke werkdag of een goede locatie om tijdens een lunch die zakelijke deal te sluiten. Een Belevenis, zowel op het gebied van smaakbeleving, geur als ambiance.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie