Afbeelding

Burendag in Wijk Engelenburg

13 juli 2017 om 11:04 Algemeen

VEENENDAAL - Op 23 september wordt er van 10:00 tot 14:00 uur in de Engelenburg een rommelmarkt gehouden. Deze dag is het Nationale Burendag daarom willen bewoners uit de Engelenburg samen een verbindende dag organiseren.

Het gaat om de bewoners van het gebied tussen het Boompjesgoed, Raadhuisstraat, Groeneveldselaan en Industrielaan. Er zijn ca. 60 marktkramen beschikbaar voor mensen die hun spullen willen verkopen. Voor bewoners van het omschreven gebied zijn de kramen gratis, dit geldt ook voor mensen buiten het gebied mits het niet gaat om commerciële activiteiten.

Entertainment

Mensen die een kraam voor commerciële activiteiten willen hebben kunnen contact opnemen via info@degrotepekken.nl , door het bestuur zal besloten worden welke commerciële activiteiten zullen worden toegelaten voor hen is de kraamhuur* € 25,-. Uiteraard hebben bewoners van het gebied voorrang voor het bestellen van een kraam, de uiterste reserveringsdatum is 15 augustus, andere kunnen zich aanmelden en zullen op volgorde van aanmelding op de lijst worden geplaatst.

Naast dit rommelmarkt gebeuren is er entertainment in de vorm van muziek, goochelen, grimeren en schminken. Tevens zijn er kramen waar gratis lekkere, nationale, internationale en gezonde hapjes verstrekt worden. Tevens zullen er op twee locaties terrasjes ingericht worden waar gratis koffie of thee gedronken kan worden.

Zandbak

Voor de kinderen is er op een aantal plaatsen gratis limonade te verkrijgen. Als vermaak zijn er voor de kinderen een aantal attracties aanwezig. Bij de Panorama is er voor de jeugd (van 6 tot 13 jaar) een 20 meter lange stormbaan aanwezig. Op de Brinken is er een leuk springkussen voor de kleinere jeugd (van 3 tot 6 jaar) tevens wordt er op de parkeerplaats ongeveer tegenover nr. 9 een “zandbak” gemaakt waarin door de Firma Hoornstra 2 elektrische graafmachinetjes worden geplaatst, en achter De Regenboog komt een Bungee trampoline voor kinderen vanaf 15 kilo tot volwassenen 85 kilo. Wilt u een kraam of bent u beschikbaar om als vrijwilliger mee te helpen meldt u dan aan via info@degrotepekken.nl of telefonisch op nummer 06-53124753 of 06-13170242

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie