Afbeelding

TV Spitsbergen Open Jeugdtoernooi en Spitskamp geslaagd

13 augustus 2017 om 23:21 Algemeen

VEENENDAAL - Na een week tennis, activiteiten, iets minder slaap dan gemiddeld en een afwisseling van zon en regen zitten het TV Spitsbergen Open Jeugdtoernooi en het Spitskamp 2017 er weer op.

Van maandag 7 tot en met zondag 13 augustus werd er op de banen van TV Spitsbergen in maar liefst 18 onderdelen gestreden om de winst in het Open Jeugdtoernooi. Met name de categorieën jongens enkel waren zeer goed bezet en kenden naast poules ook afvalschema’s.

Spitskamp

Het toernooi bij TV Spitsbergen vindt jaarlijks in de één-na-laatste week van de zomervakantie plaats. Het toernooi staat naast de goede sfeer en vele poulewedstrijden bekend om de avondactiviteiten, die ook deel uitmaken van het beruchte Spitskamp. Naast de banen verrijst elk jaar weer een mini-camping. Dit jaar met deelnemers uit Veenendaal, Wageningen en Rhenen. Een gezellige boel, met ruimte voor activiteiten zoals zwemmen, lasergamen en padel, maar ook gezamenlijk trainen in de ochtend.

De winnaars van het toernooi in de hoogste categorie enkel waren dit jaar Daphne van Le (ME 7 10-14) en Maarten van Craaikamp (JE6 11-16). Alle winnaars van het toernooi zijn te vinden op www.toernooi.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie