Afbeelding

Ritmeester-Veenzangers Mannenkoor hervat de repetities

19 augustus 2017 om 00:26 Algemeen

VEENENDAAL - Het Ritmeester-Veenzangers Mannenkoor (RVM), dat behoort tot de grootste en betere mannenkoren van ons land, hervatten na de zomerpauze op woensdag 23 augustus de repetities.

De repetities worden gehouden in Muziekgebouw Troubadour, Zandstraat 36 in Veenendaal. De repetities zijn van 20.00 tot 22.00 uur en na afloop is er gelegenheid voor een gezellig hapje en drankje.

Mannen die een repetitie willen bijwonen zijn van harte welkom. Een telefoontje naar 06 815 752 89 van Concertmeester Dick van de Pest is voldoende om een keer aanwezig te zijn of zelfs mee te zingen. Wie weet krijgt u er dan een nieuwe leuke en uitdagende hobby bij.

Het koor bestaat uit ruim 100 leden en staat onder leiding van dirigent Jimco Zijlstra. De komende repetities staan in het teken van een groot concert dat het RVM op 7 oktober a.s. gaat geven in ‘De Basiliek’ in Veenendaal. Het thema van het concert is “Muziek kleurt de dag. Van de vroege ochtend tot de late avond”. Naast het koor vervult het bekende kinderkoor ‘Telekids Kidscrew’ o.l.v. André Pouwer een belangrijke rol in het muzikale programma. Nadere informatie over dit concert volgt binnenkort

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie