Afbeelding

Veens Comedy Festival in Theater De Lampegiet.

26 september 2017 om 09:12 Algemeen

Veenendaal - In samenwerking met VLOW organiseert De Lampegiet het eerste Veens Comedy Festival waarbij bezoekers kunnen genieten van drie stand up comedians, op drie verschillende plekken in het theater. Ook kan er geluisterd worden naar muzikale talenten uit de stal van VLOW. Zondag 22 oktober in De Lampegiet.

Op verschillende, unieke plekken in De Lampegiet maakt het publiek kennis met drie stand up comedians. Bijvoorbeeld in de kleedkamer, in de orkestbak of in de keuken van het theater. Tevens treden de muzikale talenten uit de stal van VLOW op het VLOW Talent Stage op. Om 16:30 eindigt het festival met een optreden van een opkomende cabaretier in de grote zaal. De line-up blijft nog een geheim.

De voorstelling begint om 14:00 uur, inloop is vanaf 13:00 uur en kost € 12,50 voor volwassenen, kinderen kunnen naar binnen voor een tientje. Tickets kunnen online besteld worden op de website van Theater De Lampegiet of van dinsdag t/m vrijdag tussen 10:00 –13:00 uur de balie van het theater

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie