Afbeelding
Foto: Arjenne Niessink

DOVO Gala 2017 daverend succes

5 november 2017 om 10:51 Algemeen

De eerste editie van het DOVO-gala was een groot succes. Naast het geslaagde feest, werd er ook een spectaculair bedrag van maar liefst €43.360 opgehaald bij de veiling. “De sfeer was fantastisch en de steun voor de club is overweldigend” aldus Jan Willem de Groot, voorzitter van voetbalvereniging DOVO.

Veenendaal - De avond was gevuld met diverse bekende acts. Niet alleen The Bodyguard-ster Romy Monteiro trad op, ook magische goochelaar Michel van Zeist en The Piano House gaven een daverende show. Naast de muzikale bijdragen, was er natuurlijk ook ruimte voor voetbal: voetbalvirtuoos Maarten van Luit gaf een demonstratie freestyle voetballen. Oud-voetballer en eerste elftal trainer Gert Kruys nam de presentatie van de avond voor zijn rekening.

Spectaculaire opbrengst
Voetbalvereniging DOVO en Businessclub de Heuvelrug organiseerden op de avond een spectaculaire veiling die maar liefst €43.360 opbracht. De professionele veilingmeester dreef het publiek tot het puntje van de stoel. Op het spel stonden namelijk onder andere een diamanten ring met saffieren, 2 minuten met je karretje door de supermarkt scheuren bij Jumbo en de zeer populaire kavel ‘een weekend in een jachthut’, die zelfs twee keer werd afgeslagen! “De eerste editie van het DOVO-gala was fantastisch”, aldus Robin Koelewijn, voorzitter Businessclub de Heuvelrug. “De sfeer was geweldig, het eten was heerlijk en het publiek heeft zich vermaakt. De opbrengst van de veiling wordt fifty-fifty verdeeld tussen voetbalvereniging DOVO en Businessclub De Heuvelrug. Wat ons betreft komt er zeker een tweede editie!”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie