Afbeelding

Diepeveen Makelaars Veenendaal houdt zaterdag 9 december Open Huis

6 december 2017 om 14:17 Algemeen

Door Co Keulstra
VEENENDAAL - Diepeveen Makelaars houdt op zaterdag 9 december van 10.00 tot 12.00 uur een Open Huis met medewerking van ruim 30 woningverkopers. Het is vrijblijvend en stelt de aspi-rant koper in de gelegenheid om in eigen tempo en zonder afspraak meerdere huizen van binnen te bekijken.

“We stellen belangstellenden in de gelegenheid om huizen en appartementen vrijblijvend van binnen te bekijken”, begint Elco Diepeveen te vertellen. Elco is samen met compagnon Tom Kleiberg eigenaar van Diepeveen Makelaars. “De huizen en appartementen die meedoen, hebben naast de aanmelding op funda.nl en onze eigen site, een poster opgehangen, zodat de bezoekers weten welk huis te bezichtigen is. De huizen variëren van starterprijzen tot het dure segment. Voor elk wat wils.”

Open Huis

Wie overweegt om óók een stap te maken (gunstiger kunnen de omstandigheden nauwelijks worden) zal een aantal woningen willen bezoeken. Zo krijg je immers de beste indruk van de ruimte, het afwerkingsniveau en – essentieel – het gevoel. “Zo’n zoektocht kan aardig wat uurtjes kosten. Vrij nemen, oppas regelen, best een gedoe soms. Daarom organiseren wij een aantal keer per jaar een Open Huis. Ideaal om op één dag meerdere woningen te kunnen bekijken. In je eigen tempo en zonder afspraak,” vertelt Elco’s compagnon Tom Kleiberg.
Of je nu starter bent of doorstromer: een Open Huis is een uitstekende kans om je licht op te steken.

Goede indruk

“Starters, die nog nooit met dit bijltje hebben gehakt, krijgen een goede indruk van wat er zoal te koop staat. Van verschillende afwerkingsniveaus, indelingen, locaties. En krijgen zo steeds meer gevoel bij wat ze nu écht zoeken in hun toekomstige droomhuis. Maar ook voor doorstromers, die weten hoe het werkt, is een Open Huis een uitgelezen kans om een ronde te maken en de wensenlijst te finetunen. Deze categorie zal echter ook willen weten welke prijs ze voor hun eigen woning kunnen beuren. Essentieel natuurlijk voor het bepalen van je aankoopbudget. Daarom kunnen doorstromers ons thuis uitnodigen voor een waardebepaling. Gratis en vrijblijvend!”

Dertig jaar

Diepeveen: “Al ruim dertig jaar begeleiden wij woningbezitters bij de verkoop van hun huis. Wij voeren woningtaxaties uit en helpen bezoekers om hun droomwoning te vinden. Ons kantoor is in 1986 opgericht en wordt inmiddels alweer vijftien jaar door mij en mijn partner Tom Kleiberg gerund. Wij zijn beiden Register Makelaar en Taxateur. Samen hebben we een enthousiast team van buiten- en binnendienstmedewerkers, die altijd klaarstaan voor onze klanten. Ook zij denken mee en geven vakkundige begeleiding en persoonlijke aandacht.”
Kleiberg: “Een woning verkopen is een belangrijke stap. Weten dat er een vakkundige partner naast je staat geeft dan vertrouwen en rust. Wij begeleiden de mensen graag in het hele verkooptraject en hebben aandacht voor zowel de zakelijke als de persoonlijke aspecten. Met ons enthousiasme, onze creativiteit en ons uitgebreide netwerk brengen we een woning onder de aandacht van een groot publiek.

Daarbij maken we gebruik van alle tools die tegenwoordig voorhanden zijn – denk aan sociaal media en virtuele presentatiemiddelen. Meerdere malen per jaar kan men meedoen aan een gratis Open Huis, waaronder de landelijke NVM Open Huizen Dagen. Samen gaan we voor het beste resultaat!”

www.diepeveenmakelaars.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie