Marjanne Lafère en Arieta Hoek zijn al maanden bezig met de verwendag voor (ex)kankerpatiënten. (Foto: PR)
Marjanne Lafère en Arieta Hoek zijn al maanden bezig met de verwendag voor (ex)kankerpatiënten. (Foto: PR)

Verwendag Bliss Shine for Cancer in Veenendaal

5 maart 2018 om 10:48 Algemeen

Veenendaal - Ze zijn er al maanden mee bezig. Marjanne Lafère en Arieta Hoek. Niets kon hen ervan weerhouden om de dag van hun leven te realiseren. Een dag voor anderen. Een dag om nooit meer te vergeten. Een dag om te verwennen. Onder de titel Bliss Shine for Cancer gaat de dag, die onvergetelijk moet worden voor kankerpatiënten en iedereen om hen heen, op zaterdag 10 maart  plaatsvinden in het Ontmoetingshuis in Veenendaal oost.

Vanaf 10.00 uur ‘s morgens staan de deuren van het Ontmoetingshuis aan de Spiesheem 54 voor iedereen open: voor (ex)kankerpatiënten met hun familie of vrienden, maar ook voor ieder die mee wil helpen om geld in te zamelen om met de opbrengst kinderen uit een gezin waar iemand kanker heeft even uit de zorgelijke thuissituatie te halen. Deze inzameling komt mede tot stand door het Rad van Fortuin.

Kavels

Maar ook door een bezoek te brengen aan de grote veiling die om 16.00 uur begint. Daar zal veilingmeester Jaap Pilon tientallen bijzondere kavels onder de hamer brengen. Wat te denken van een compleet weekend voor 6 tot 8 personen in Elburg of een ballonvaart voor 2 pers. t.w.v €278,=  Of een bezoek aan The Maxx voor 8 personen t.w.v. € 141.- , een family shoot t.w.v. € 125.- door de bekende fotograaf Jacques Jullens of een workshop koffieproeven en koffie branden voor 6 personen bij Roast’n Toast. Maar ook een gesigneerd shirt door Nicky Romero wordt geveild , een behandeling in de PMU-studio 0318 t.w.v. €350.-, en nog veel meer. Inmiddels hebben zich maar liefst 265 mensen aangemeld om zich te laten verwennen.

Artiesten

De artiesten die de dag voor jong en oud zullen opvrolijken staan in de startblokken: Ray Klaassen, Daan, Lucas van Roekel en Suze. Bij de informatie standjes met o.a. de wensambulance, met fysiotherapeuten en zorgaanbieders kunnen de bezoekers van de Verwendag informatie krijgen over gezond leven. Voor de kinderen zijn er talloze attracties en de mannen kunnen aan de slag met de Green Egg. Marjanne en Arieta hopen zaterdag 10 maart vele bezoekers in het Ontmoetingshuis te verwelkomen en na afloop van de dag veel mensen verwend te hebben.
Daarnaast hopen zij een groot bedrag op te halen, om zo nu en dan met die kinderen iets leuks te kunnen doen, zodat ze zich even onbekommerd kind kunnen voelen, willen we leuke uitstapjes en activiteiten sponsoren, die via het Inloophuis Veenendaal worden georganiseerd. Voor het hele programma zie: www.BlissShineForCancer.nl 
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie