Het trotse team van Ditters Veenendaal met de Vastgoed editie Top 100 woningmakelaardij
Het trotse team van Ditters Veenendaal met de Vastgoed editie Top 100 woningmakelaardij Foto: Ditters

Ditters Makelaars op 51e plek in de Vastgoed Top 100 woningmakelaardij

3 juli 2018 om 10:19 Algemeen

Veenendaal - Ditters Makelaars en Hypotheken staat op de 51e plaats in de Nederlandse Vastgoed Top 100 woningmakelaardij. Deze jaarlijkse lijst wordt gepubliceerd door het onafhankelijke platform voor woningmakelaars Vastgoed en is gebaseerd op het aantal verkochte huizen van de ruim 9.000 makelaarskantoren in Nederland. Robbin Ditters, NVM Makelaar en mede eigenaar: “Wij zijn enorm trots dat ons harde werk en 100% aandacht voor elke klant bekroont wordt met deze plek in de lijst.”

Ditters makelaars maakt een flinke groei door, zowel in de huizenverkoop als in het aantal medewerkers. Zo openden ze in 2017 nog een nieuwe vestiging in Arnhem. “De markt is op dit moment natuurlijk gunstig voor de branche, maar de waardering van de klant staat bij ons voorop. Wij willen de klant ondersteunen bij alles wat te maken heeft met zorgeloos wonen; van een zo gunstig mogelijke aan- of verkoop van een huis, tot de juiste hypotheek en verzekeringen, passend bij de fase van hun leven. Mensen waarderen de aandacht die ze krijgen. En dit zien we terug in het aantal woningen dat wij verkopen.”

Het goede nieuws werd met alle collega’s gevierd met taart en een borrel op vrijdagmiddag.

Ditters Makelaars en Hypotheken bedient met de vier vestigingen in Ede, Wageningen, Veenendaal en Arnhem mensen in de Utrechtse Heuvelrug en de West Veluwe Vallei op het gebied van huisverkoop en onafhankelijk hypotheek- en verzekeringsadvies.
www.ditters.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie