Afbeelding

Derde editie van de Veenendaal City Run

19 augustus 2018 om 13:46 Algemeen

Vrijdag 19 oktober is de derde editie van de Veenendaal City Run. Dit hardloopevent start op de Markt en gaat dwars door het centrum van Veenendaal.

Veenendaal - Afgelopen twee jaar was de Veenendaal City Run al een geslaagd evenement. Maar dit jaar pakt Sportservice Veenendaal het nog groter aan. Iedere deelnemer krijgt een glow stick en tijdens het evenement zijn er verschillende zones met glow entertainment en muziek. Na afloop krijgt iedere deelnemer een medaille. Je kunt meedoen aan de 2,5 km of 5 km. Er is ook een kidsloop van 1 km.

De Veenendaalse Atletiekvereniging (VAV) biedt een speciaal trainingsarrangement ter voorbereiding op de Veenendaal City Run. Het trainingsarrangement bestaat uit een gericht trainingsschema met twee trainingen per week en een gegarandeerd startbewijs voor de 5 kilometer. De trainingen zijn gericht op techniek en tempo- en duurtraining met lopers van gelijkwaardig niveau. Deze cursus start op maandag 27 augustus.

Voor meer informatie over de Veenendaal City Run of het trainingsarrangement van VAV kunt u kijken op: www.veenendaalcityrun.nl. Hier kan men zich ook direct inschrijven.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie