CLV Decemberconcerten komen er aan

10 december 2018 om 17:57 Algemeen

Veenendaal - Op donderdag 13 en vrijdag 14 december is het weer zover. Leerlingen en medewerkers van het Christelijk Lyceum Veenendaal maken samen muziek in de Petrakerk tijdens de CLV Decemberconcerten. De afgelopen weken zijn al meer dan 100 deelnemers druk aan het repeteren voor de concerten. Zelfs oud-leerlingen doen mee in het koor en orkest.


Samen met het orkest brengt het koor onder andere Only time van Enya en het Roemeense Glory to the lamb ten gehore. Het koor zingt Christmas carols zoals The first nowell en The virgin Mary had a baby boy. Het orkest speelt bijvoorbeeld The Hummel Gets The Rockets, beter bekend als dé titelmuziek van Expeditie Robinson. Ook wagen ze zich aan de Notenkraker en Minnie the Moocher. En met Christmas night staat er uiteraard weer een muziekstuk van John Rutter op het programma. Een uitdagend en veelbelovend programma dus! Natuurlijk geeft het CLV ook weer een klein voorproefje van de CLV musical die in maart 2019 zal worden uitgevoerd. Dit schooljaar is dat De prins en de wonderlamp.
Kaartenverkoop
Kaartjes voor deze sfeervolle avond(en) kosten 4 euro en zijn verkrijgbaar bij de receptie op het CLV en op de avonden van de concerten in de kerk zelf.
Locatie en tijd: 13 of 14 december om 20.00 uur in de Petrakerk aan de Kerkewijk 135 te Veenendaal.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie