SGP-jongeren Vallei & Rijn organiseert verkiezingsdebat Veenendaal

5 maart 2019 om 21:42 Algemeen

Veenendaal – SGP-jongeren Vallei & Rijn organiseert donderdag 14 maart een verkiezingsdebat in Veenendaal. Sprekers zijn Frans Hazeleger (SGP), Chris Westerlaken (CDA), Gökhan Çoban (DENK) en Matthijs Stekelenburg (VVD).

20 maart zijn er weer verkiezingen. De geschiedenis leert dat de opkomst voor de provinciale verkiezingen altijd lager ligt dan bij veel andere verkiezingen. SGP-jongeren Vallei & Rijn organiseert daarom donderdag 14 maart een debat speciaal voor jongeren in Veenendaal. Door een grote diversiteit aan sprekers belooft het een interessant debatavond te worden.

Voorzitter Arthur Polder licht het idee van de avond toe: ‘Wij willen graag een bijdrage leveren aan de campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen. Het is belangrijk dat jongeren betrokken raken bij de politiek. Om het extra interessant te maken, hebben we zeer diverse sprekers uitgenodigd. Twee coalitiepartijen, een oppositiepartij én een nieuwe partij. Dat belooft dus flink vuurwerk!’

Provinciale thema’s die spelen zijn de energietransitie, de woningmarkt en de problemen op de Rondweg en de Rijnbrug. Het debat zal staan onder leiding van Hans van ‘t Land. De avond wordt gehouden in het Ontmoetingshuis in Veenendaal-Oost, Spiesheem 54, Veenendaal.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie