Theater Lampegiet maakt goede start met voorverkoop

1 juni 2019 om 09:08 Algemeen

De verkoop bij Theater Lampegiet voor volgend seizoen heeft de verwachtingen overtroffen. De reacties van het publiek zijn zeer positief en er zijn meer kaarten verkocht dan vorig jaar in de eerste week.

Veenendaal - De laatste voorstellingen van het afgelopen seizoen worden deze week gespeeld. Met Stef Bos als hekkensluiter op 6 Juni. De komende weken wordt het toneel gebruikt door lokale amateurverenigingen en balletscholen voor hun eindvoorstellingen. Ondertussen is Theater Lampegiet begonnen met de verkoop van tickets voor de voorstellingen van september tot en met mei aanstaande. En met succes!

Hardlopers
Cabaretliefhebbers weten dat ze er altijd snel bij moeten zijn om niet achter het net te vissen. Bewezen successen zoals Tineke Schouten, Lenette van Dongen, Pieter Derks, Rundfunk, Plien & Bianca doen het ook nu weer goed. Bijzonder is ook nu, begin Juni, al weer de animo voor de Oudejaarsvoorstelling van Dolf Jansen. Zijn dertigste alweer!

Het aanbod muziekvoorstellingen is komend jaar groter dan ooit. Directeur Patrick Marcus: “Theater Lampegiet kent een grote schare muziekliefhebbers met een hoge bezoekfrequentie vanwege de goede akoestiek in de zaal en de fijne sfeer onder het publiek. Zij komen van ruim 60 kilometer rondom Veenendaal. Zij maken momenteel al hun keuze uit een breed aanbod van tribute bands. Van The Everly Brothers, Rod Stewart en John Denver tot The Doors en The Rolling Stones. Topper op dit moment is Pink Floyds’ Anniversary Show.”

Marcus vervolgt: “De familievoorstellingen worden vaak vanaf september geboekt. Opvallend in deze week was nu al de animo voor de voorstellingen in de kerstperiode. Zelf verheug ik me enorm op de dansvoorstellingen van Scapino, Introdans en de sprookjes van GRIMM, uitgebeeld door de jonge talenten van Junior Company en ISH”

Veelgehoorde reacties van kopers deze week over het aanbod van voorstellingen zijn volgens de directeur: ‘Zeer de moeite waard.” “Er is meer keuze dan we aan kunnen in een jaar.” en “We gaan vaker dan vorig jaar.”

Meer informatie
Alle informatie over de programmering voor seizoen september 2019 tot en met mei 2020 is te vinden op www.lampegiet.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie