Gilbertbier te koop in de Bombardon
Gilbertbier te koop in de Bombardon Jan-Fotografie

Veenendaals speciaalbier door Veense brouwerij

Algemeen

Echte bierliefhebbers zijn het erover eens: de twee unieke Gilbert-bieren zijn van uitstekende kwaliteit. Alleen al daarom is het Gilbert bier natuurlijk een geweldig cadeau om mee voor de dag te komen.

Veenendaal - Het ene Gilbertbier is gebrouwen in Antwerpen door Stadsbrouwerij ‘Pakhuis en het andere door onze enige echte Veenendaalse Brouwerij Ghoplin. Het verschil tussen beide bieren zit slechts in één ingrediënt: in het Antwerpse bier is onder andere boekweit gebruikt en in de Veenendaalse variant zit turfmout.

Van beide bieren is 1000 liter gebouwen en deze zijn afgevuld in stoere flessen van 0,75 liter. Ze zijn te koop als set van twee. Leuk om bijvoorbeeld met een gezelschap in een mini-proeverij de verschillen te proeven en van beide smaken te genieten. De mooie set Gilbert-bieren is natuurlijk ook een zeer origineel, echt Veenendaals souvenir dat bij iedere gelegenheid zonder twijfel met enthousiasme wordt ontvangen. Eigenlijk zijn het collector’s items, ware het niet dat ze te lekker zijn om te bewaren. De twee Gilbert bieren zijn onder andere te koop bij Polleke Bier, brasserie de Plantage en bij Veenendaal4Fair in de Bombardon aan de Achterkerkstraat.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Kinderactiviteiten in Bibliotheek Veenendaal tijdens voorjaarsvakantie 2 uur geleden
Afbeelding
Reizigers waarderen Veenendaalse stations beter dan vorig jaar 8 uur geleden
Afbeelding
'Als de sirene afgaat, hebben we 's avonds Club'95' 10 uur geleden
Afbeelding
Vragen uit Veenendaal aan GGD over mislukken digitaal kinddossier 22 uur geleden
Afbeelding
'Actiegroepen tegen windturbines krijgen adviserende rol bij gemeente Ede' 2 feb, 16:58
Afbeelding
Burgemeester Kats leest voor op basisschool TOV 2 feb, 16:36
Afbeelding
Nieuwe laptops voor drie goede doelen in Veenendaal 2 feb, 12:46