Wonen in het groen. Dat kan binnenkort in 'De Veensche Tuin' in Veenendaal.
Wonen in het groen. Dat kan binnenkort in 'De Veensche Tuin' in Veenendaal.

‘De Veensche Tuin’: wonen in het groen

6 maart 2020 om 15:35 Algemeen

Veenendaal -  Wonen in het groen. Dat kan binnenkort in ‘De Veensche Tuin’ in Veenendaal. Zegers Bouw begint de komende maand in gebied ’t Boveneind met de voorbereidingen. Er komen totaal 41 koopappartementen in twee ‘paviljoenachtige’ woongebouwen. De belangstelling voor ‘De Veensche Tuin’ is groot. 

Ruim driekwart van de woningen is verkocht en inmiddels worden de laatste woningen aangeboden. ’t Boveneind (hoek Prins Bernhardlaan en Kleine Beer) wordt getransformeerd tot een groen woonmilieu. Om dit plan te realiseren worden er enkele oude gebouwen gesloopt. Deze maken plaats voor twee gloednieuwe woongebouwen, waarin totaal 41 hoogwaardige appartementen in een opvallend groen decor worden gesitueerd.

Loopafstand

‘De Veensche Tuin’ biedt niet alleen comfortabel en duurzaam wonen, maar ook alle voorzieningen op loopafstand. “Het opvallende van deze gebouwen is dat ze geen voor- of achterkant krijgen”, zegt projectontwikkelaar Kevin Bijsterbosch van Zegers Bouw. “Daarvoor in de plaats is de uitstraling rondom hoogwaardig en groen!” De Veensche Tuin bestaat uit meerdere type appartementen die qua oppervlakte variëren van 70 tot en met 120 m2. Comfort en luxe zijn de standaard. 

De appartementen krijgen allemaal een ruim balkon of terras van tussen de 11 en 40 m2, een privé parkeerplaats en een ruime privé fietsenberging. Info: deveenschetuin.nl 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie