Thuisin kiest jaarlijks een goed doel uit voor een metamorfose te doen. Dit jaar is dat bij dagbesteding De Eekhoeve in Veenendaal. (Foto: PR)
Thuisin kiest jaarlijks een goed doel uit voor een metamorfose te doen. Dit jaar is dat bij dagbesteding De Eekhoeve in Veenendaal. (Foto: PR)

Thuisin Van Dijk steunt zorgboerderij De Eekhoeve

18 maart 2020 om 11:26 Algemeen

Veenendaal - Ken jij een gemeenschappelijke ruimte van een verzorgingstehuis, een sportkantine, een koffie- ranjahoekje bij de speeltuin op de hoek, of een clubhuis dat écht de handen van Thuisin nodig heeft? Geef die ruimte dan op voor de actie goed beDOELd van Thuisin. Met deze oproep ontving Thuisin een enorm aantal inzendingen. Daaruit werd die van zorgboerderij De Eekhoeve aan de Dijkstraat in Veenendaal gekozen.

Thuisin is de meest inspirerende woonwinkel van Nederland. Met alles op het gebied van interieur onder één dak. Van verf tot behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren en kasten op maat.
Naast mooi wonen staat Thuisin ook voor mooi leven in de omgeving van mensen. Er zijn heel wat verzamelplekken van instanties die wel een beetje meer ‘mooi leven’ kunnen gebruiken. Thuisin gaat ook in 2020 voor één van deze instanties haar handen in één slaan.

Helemaal opgeknapt

Op 14 februari heeft een jury de ruimte uitgekozen die het meest bij Thuisin past.
Deze wordt volledig opgeknapt, met een maximaal bedrag van €12.500 euro. Van nieuw behang op de wanden, een stevige vloer en fijne gordijnen voor meer sfeer. Natuurlijk met het advies van een stylist én volledig afgeleverd door de vakmannen van Thuisin.

Dit jaar is dat zorgboerderij De Eekhoeve in Veenendaal. Deze is gelegen tussen de weilanden en tegen de Utrechtse Heuvelrug. Elke maandag tot en met vrijdag wordt deze voorziening bezocht door senioren die dagactiviteiten kunnen beleven in deze dagbestedingsruimte.
Activiteitenbegeleider Anne-Marie vertelt waarom ze De Eekhoeve heeft opgeven. ‘’Afgelopen jaar is er al een mooie grote tuin aangelegd omdat het voor de doelgroep heel fijn is om buiten te zijn. Zo’n mooie buitenkant zouden ze ook graag naar binnen vertalen en ook hier iets moois van maken. Binnen mag het wat eigentijdser’’.

Huiselijke sfeer

Heddy van Dijk van Thuisin Van Dijk, de firma is gehuisvest op de Woonboulevard aan de Groeneveldselaan in Veenendaal, gaat aan de slag om een huiselijke sfeer creëren voor mensen die om uiteenlopende redenen een aantal dagen van huis naar de zorgboerderij komen. Thuisin is dé inspirerende woonwinkel. Met alles op het gebied van interieur onder één dak zoals vloeren en raamdecoratie. Over het hele land zijn er winkels te vinden.
Heddy: ‘’Op de Zorgboerderij hebben ze zelf geen idee hoe de ruimte gezellig te maken en geven dit graag uit handen aan ons, Thuisin van Dijk. Wij weten als geen ander hoe we een mooie leefomgeving moeten creëren voor iedereen!’’ Vorige week werden de activiteitenbegeleiders en deelnemers verrast door Thuisin Formulemanager Mark Brouwer en Heddy van Dijk van Thuisin Van Dijk met een bos bloemen en taart voor iedereen. Samen inventariseren ze nu alle wensen. De vermoedelijke oplevering staat voor de zomer in de agenda.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie