Overname Regenboog naar opvangorganisatie Speel-Inn
Overname Regenboog naar opvangorganisatie Speel-Inn Speel-Inn

Overname Regenboog naar Speel-Inn

2 mei 2020 om 00:00 Zakelijk

Rhenen - Kinderopvangorganisatie De Regenboog uit Rhenen en Elst gaan vanaf 1 mei verder onder de naam Speel-Inn en heten voortaan ‘Speel-Inn de Regenboog Rhenen & Speel-Inn de Regenboog Elst’.

Op de locaties Rhenen en Elst werken ongeveer 25 medewerkers. Voor hen, de kinderen en de ouders verandert er voorlopig weinig. De rest van het jaar 2020 wordt er de tijd genomen om elkaar te leren kennen. En langzaam aan wordt de nieuwe samenwerking stap voor stap vormgegeven. Het gemeenschappelijke doel is het verder bouwen aan een gezonde organisatie, waarin de beste kwaliteit voor kinderen centraal staat.

Speel-Inn als organisatie.

Speel-Inn is een kinderopvangorganisatie die opvang biedt aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Speel-Inn is een professionele organisatie waar alle medewerkers met elkaar samenwerken aan groei en ontwikkeling. Niet voor niets is ons motto ‘Uw kind in vertrouwde handen’. Dat bereik je niet achter een bureau of op kantoor. Dagelijks werken we aan de ontwikkeling van kinderen, de relatie met ouders, hebben we contact met oudercommissies en werken we samen met partners als scholen, sportverenigingen en gemeentes van de verschillende locaties.

Er zijn al vestigingen in Amstelveen, De Kwakel, Hilversum, Diemen en 2 vestigingen in Uithoorn. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie