Buigen en lopen als training in ZomerFit skivereniging
Buigen en lopen als training in ZomerFit skivereniging Foto: Nico de Gouw

Skivereniging start training in Kwintelooijen

16 mei 2020 om 10:06 Algemeen

Rhenen - Skivereniging Gelderse Vallei geeft ’s winters SneeuwFit-zaaltraining in Veenendaal. In het voorjaar kunnen wintersportliefhebbers hun conditie op peil houden tijdens de buitentraining. Op woensdag 27 mei starten deze ZomerFit-lessen in het recreatiegebied Kwintelooijen op de grens van Veenendaal-Rhenen.

Buitensporten onder leiding van een gediplomeerd instructeur mag nu weer met inachtneming van de coronamaatregelen. De wekelijkse ZomerFit-training vindt vanaf 27 mei 20.00-21.00 uur acht keer plaats, tot en met 15 juli. De deelnemers oefenen met lopen en opdrachten hun uithoudingsvermogen, spierversterking, evenwicht en coördinatie. Een abonnement van 8 trainingsuren kost 39 euro. Een gratis kennismakingsles is mogelijk, uiteraard ook voor niet-wintersporters. Op donderdagavonden is er ZomerFit in gebied De Sijsselt in Ede. 

Meer informatie en aanmelden bij secretaris Fenna Fleer van de skivereniging, tel. (0318) 641124, e-mail skigeldersevallei@hetnet.nl en www.skigeldersevallei.nl.  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie