De twee aanvoerders voor deze wedstrijd, Royston Drenthe (Kozakken Boys) en Daan Disveld (DOVO) Foto: YouTube Jaap voetbal

Kozakken Boys te sterk voor DOVO

6 augustus 2020 om 22:21 Algemeen

Veenendaal - Op 04-08-2020 filmde Jaap Voetbal de oefenwedstrijd tussen Voetbalvereniging DOVO - Kozakken Boys.
Rustand 0-1, Eindstand 1-4.

DOVO probeerde in de 42e minuut Kozakken Boys goed onder druk te zetten in hun strafschopgebied, maar de gasten wisten zich goed onder de druk uit te voetballen. De nr 10 van Kozakken Boys kon vrij opstomen aan de rechterflank, en gaf de bal aan Royston Drenthe, deze zag goed hun vrije spelers, en via één van hen kwam de bal bij de nr 9 die scoorde de 0-1. 0-1 was tevens de ruststand.

52e minuut 1-1 door mooie vrije trap Nick de Bondt. 57e minuut 1-2 nr 11 verrassend afstandsschot 63e minuut nr 16 mooie aanval, mooie kopbal, 1-3. 82e minuut nr 16 klutsbal, 1-4. Eindstand 1-4.

Zaterdag is er een thuiswedstrijd tegen DUNO uit Doorwerth met Wilco den Hartog.