Schrijver Marco Books
Schrijver Marco Books Foto: Jan van den Boogaart

Veenendaalse recherche versus advocaat in e-book

30 september 2020 om 14:20 Algemeen

Veenendaal - Zojuist is ‘Een afgesloten huis’ voor het eerst als e-book verschenen. Deze spannende misdaadroman van schrijver M.P.O. Books kwam in 2013 al als luxe paperback uit. Het is het achtste deel in de serie District Heuvelrug, over de Veenendaalse recherche. In dit boek neemt de recherche het op tegen een handige advocaat die opkomt voor de hoofdverdachte in een gruwelijke moordzaak.

Schrijver Marco Books is blij dat dit boek nu eindelijk ook als e-book is uitgebracht. “De reacties hierop waren destijds heel goed,” vertelt hij. “Een boekhandelaar noemde het een meesterwerkje. Naar aanleiding van ‘Een afgesloten huis’ tipte de Nederlandse bibliotheekdienst mij zelfs als een van de toekomstige winnaars van de Gouden Strop. Dat is weliswaar niet gebeurd, maar het is geweldig als een boek waaraan ik hard heb gewerkt, zo wordt gewaardeerd. Ook bij mijn vaste lezers viel het verhaal erg in de smaak.”

Achtste deel

‘Een afgesloten huis’ is het achtste deel in de serie District Heuvelrug van M.P.O. Books. In het verleden kwamen al veel dorpen en steden in de provincie Utrecht in zijn misdaadromans voorbij. In ‘Een afgesloten huis’ spelen naast Veenendaal ook Doorn, Utrecht, Zeist en Houten een rol. Wat opvalt aan het boek is dat het een cross-over thriller is. Dit houdt in dat de auteur de politieroman en de legal thriller combineert. Als lezer volg je de verrichtingen van de recherche en de advocaat.

‘Een afgesloten huis’ is als e-book verkrijgbaar voor 7,95 euro. De luxe paperback is nog altijd te koop voor 17,95 euro per stuk bij de plaatselijke boekhandels, de Jumbo aan het PWA-Park in Veenendaal, en via internet. Meer informatie is te vinden op www.eenafgeslotenhuis.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie