Rhenens burgemeester Hans van der Pas: ''We zijn blij dat we bij dit event kunnen aansluiten en jongeren hiervan kunnen laten genieten.''
Rhenens burgemeester Hans van der Pas: ''We zijn blij dat we bij dit event kunnen aansluiten en jongeren hiervan kunnen laten genieten.'' Foto: Gemeente Rhenen/archief

Ook Rhenense jongeren sluiten aan bij online-event Nicky Romero

17 december 2020 om 10:24 Algemeen

Rhenen - Jongeren in Rhenen kunnen dit jaar ook oudejaarsavond genieten van een uniek online-event door de wereldberoemde DJ Nicky Romero. De gemeente Rhenen sluit aan bij het initiatief van Nicky Romero en de gemeente Veenendaal.

Burgemeester Hans van de Pas: “Diverse activiteiten die voor jongeren gepland waren kunnen niet doorgaan. En dat is natuurlijk bijzonder jammer. Geen vuurwerk, geen huis vol vrienden en familie, geen feesten. De strenge lockdown maakt veel geplande activiteiten onmogelijk. We zijn dan ook blij dat we bij dit event kunnen aansluiten en jongeren kunnen laten genieten van dit event.”

Virtueel in Veenendaal opgenomen

Nicky Romero is inwoner van Veenendaal en een internationaal bekend artiest. Hij spreekt met zijn performance een grote groep jongeren aan. De virtuele (vooraf in Veenendaal opgenomen) show wordt tijdens de jaarwisseling gestreamd vanaf het kanaal van Nicky Romero. Via diverse social mediaberichten volgt hierover nog nadere info.

Start bij ‘Scoop’ in Elst

Nick Rotteveel, zoals hij in het echt heet, groeide op in Amerongen. Hij begon zijn carrière in de gemeente Renen, in het Dorpshuis van Elst aan de Rijksstraatweg om precies te zijn. In dit voormalige schoolpand dat nu op de nominatie staat om gemeentelijk moment te worden, zat het jongerenwerk Scooby-Doo.
Daar draaide Nick wekelijks zijn platen. ‘Scoop’ trok uit de hele regio jeugdige bezoekers. Jongeren uit Veenendaal trokken graag de ‘berg’ over omdat dit de enige disco was waar ze beneden de 18 jaar terecht konden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie