Veenendaal-oost met iets boven het midden de Van Essenlaan.
Veenendaal-oost met iets boven het midden de Van Essenlaan. Foto's: Mart van Wijngaarden.

Veenendaal in een betoverend winters landschap

11 februari 2021 om 22:59 Algemeen

VEENENDAAL - Mart van Wijngaarden uit Veenendaal gaat graag de lucht in. Niet zozeer in een groot vliegtuig op weg naar zonnige oorden of in een heli, wiekend boven de omgeving, nee, hij is een fervent drone-piloot. In de afgelopen winterse dagen maakte hij met zijn professionele drone weer betoverende beelden.

Normaal staat hij voor de klas, maar dan nog vindt hij altijd tijd om zijn grote passie uit te oefenen: vliegen met een drone. In de afgelopen dagen verkende hij zijn woonplaats van boven, vooral ook omdat het winterse weerbeeld altijd bijzondere plaatjes oplevert. De wereld ziet er dan net even iets anders, iets vrediger, uit.

Molen De Vriendschap

Hij liet zijn drone boven Veenendaal-oost en wijk De Pol vliegen. We zien in oost de bestaande wijken, de Eilanden in aanbouw en in De Pol de straten vanaf de jaren dertig van de vorige eeuw, de oudste wegen van Veenendaal maar ook heel treffend Molen De Vriendschap aan de Nieuweweg van grote hoogte. Die staat echt midden in de woonwijk, zo is duidelijk waarneembaar.
Het is werkelijk een magnifiek gezicht. Mart heeft beloofd om bij gelegenheid ook de andere delen van Veenendaal op deze wijze te ‘bezoeken’. We zijn benieuwd!

Voorbeeld van zijn dronevlucht deze week:.


Hij is bezig om hiermee een eigen bedrijf op te zetten maar wie hem wil volgen kan nu al terecht op zijn Instagram-account:
https://www.instagram.com/martvw/

Veenendaal-oost richting Klemstraat met op de achtergrond de Groene Grens.
Veenendaal-oost met links de Rondweg.
Veenendaal-oost.
Veenendaal-oost.
Veenendaal-oost.
Molen De Vriendschap aan de Nieuweweg mooi in het midden.
Veenendaal-oost
Wijk de Pol, rechts de Nieuweweg met nog net zichtbaar molen De Vriendschap.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie