Fysieke ontmoeting is bij het Taalhuis Veenendaal even niet mogelijk, zoals op deze archieffoto
Fysieke ontmoeting is bij het Taalhuis Veenendaal even niet mogelijk, zoals op deze archieffoto Foto: Studio@HadewychVeys.nl

Taalhuis Veenendaal over start online Taalcafé

12 april 2021 om 15:17 Algemeen

Veenendaal - Doordat De Cultuurfabriek al enige tijd gesloten is, heeft ook het Taalcafé van Taalhuis Veenendaal al maanden niet kunnen plaatsvinden. Daar is nu een oplossing voor bedacht. Vanaf dinsdag 13 april start het online Taalcafé. Meedoen is gratis!

In het online Taalcafé oefen je samen de Nederlandse taal door met elkaar te praten en door het spelen van taalspelletjes. Het taalniveau is A2+.

Het online Taalcafé is elke dinsdag van 13.30 - 14.30 uur. Meedoen is heel simpel. Het enige wat je nodig hebt is een smartphone, tablet of computer met camera en microfoon.

Je geeft je op door je naam en telefoonnummer te mailen naar ds@bibliotheekveenendaal.nl. Je krijgt 15 minuten voor de start van het Taalcafé een link toegestuurd. Deze geeft toegang tot het online Taalcafé.

Het online Taalcafé wordt mede mogelijk gemaakt door Taalhuis Veenendaal in de Bibliotheek. Meer informatie vind je op de website: www.bibliotheekveenendaal.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie