Sponsor Primera Van Walsem
Sponsor Primera Van Walsem Foto: P.v.d.Rovaart

Primera Van Walsem sponsor van de vierde Scootmobieltoertocht

11 juli 2021 om 17:14 Algemeen

Veenendaal - Het was prima weer om op donderdag 8 juli de Primera Van Walsem scootmobieltoertocht te verrijden. De scootmobielers uit Veenendaal reden door Petenbos en Het Franse Gat naar het Dr. S. de Bruïneplein. Bij sponsor Primera Van Walsem werd een groepsfoto gemaakt.

Door Veenendaal-West werd gereden naar de Haarweg in Overberg voor een pauze met koffie/thee en wat lekkers. De gastvrouw kreeg als dank een boeket bloemen. Toen kwam nog het grootste deel van de toertocht richting Heuvelsesteeg en langs De Grift en Kooiweg naar De Schalm en het bezoekerscentrum van het Fort aan de Buursteeg. Bij De Klomp ging het via de Stationsweg en -straat over de Weverij terug naar de voormalige Ritmeesterfabriek/Startlocatie Scootie’s Home.
De tocht was 21km. Foto’s van de tocht zijn te zien via de Facebook-link op http://scootmobielclubveenendaal.nl. Deze tochten zijn gratis voor de leden, niet leden zijn ook welkom maar betalen €5 per rit, dit wordt verrekend met de contributie als men lid wordt. De scootmobiel moet min. 12 km/uur kunnen rijden. Lid worden bel 0612429300 of mail SCVinfo@scootmobielclubveenendaal.nl

Dijkstraat
Haarweg drinkpauze
Haarweg
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie