Afbeelding

Luizenmoeder en The Singing Club in Filmhuis Veenendaal

26 augustus 2021 om 16:00 Algemeen

Veenendaal - Na een lange tijd van ‘filmische’ afwezigheid in Veenendaal gooit het Filmhuis haar deuren weer open! Het seizoen begint meteen goed: Luizenmoeder – De Film staat als eerste op het programma. 

In de film zien we bekende gezichten, nieuwe spanningen en hilarische momenten op basisschool De Klimop. Datzelfde weekend draait The Singing Club. Wanneer een groep militaire mannen op missie gaat, blijven hun vrouwen achter. In plaats van wanhopig te wachten op nieuws van het front, vinden ze afleiding in een gezamenlijke hobby: zingen.

Zaterdag 4 september wordt het filmseizoen afgetrapt met Luizenmoeder – De Film. Met het wegvallen van directeur Anton is de basisschool in rep en roer. Corona heeft de ouders op scherp gezet waardoor ze kritischer zijn dan voorheen, zeker nu er een tekort is aan docenten op de school. Gooi het aankomende themafeest erbij en je hebt de poppen aan het dansen! De leerlingen komen in opstand, wat leidt tot grappige en herkenbare (?) momenten en nieuwe relaties.

Op zondag speelt The Singing Club. In deze komische drama komen vrouwen van militaire mannen samen om een koor op te starten, als afleiding van het slechte nieuws dat elk moment zou kunnen komen. Het oprichten van de club leidt tot veel sceptische reacties en nieuwe spanningen. Redden ze hun last-minute optreden op het Festival of Remembrance zo wel?

Luizenmoeder – De Film draait zaterdag 4 september om 20.00 uur. Op zondag 5 september om 14.30 draait The Singing Club.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie