Anneke met bewegingsagoog en leefstijlcoach Dennis
Anneke met bewegingsagoog en leefstijlcoach Dennis Foto: Geert van Dijk, eigenaar van LEC

Doe gratis mee met een leefstijlprogramma in Veenendaal

21 augustus 2021 om 12:26 Algemeen

Veenendaal - Met de Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI) kunt u kosteloos werken aan uw gewicht en leefstijl. Voor klanten van Zilveren Kruis bestaat er nog een ander programma: Afvallen met Afspraken. Met de juiste verzekering is ook dit programma helemaal gratis, als u zich aan de gemaakte afspraken houdt. En dat kan sinds kort ook in Veenendaal! In het Leefstijl Expertise Centrum start op 4 oktober een nieuwe groep. De eerste groep heeft het 5 maanden durende programma inmiddels afgerond, en met succes. Anneke (31) kan erover meepraten.

“Al een hele tijd wilde ik wat gewicht kwijt, maar ik vond het moeilijk die eerste stap te zetten. Waar moest ik beginnen? Hoe wist ik zeker dat ik het goede deed? Toen ik las over Afvallen met Afspraken, hoefde ik niet lang na te denken. Begeleid afvallen, en met de steun van andere deelnemers – dat was precies wat ik nodig had. En het bleek de beste keuze die ik ooit heb gemaakt.’’ 

Fitter

Anneke vertelt verder: ‘’Onder begeleiding van onder meer een leefstijlcoach en personal trainer ben ik 15 kilo afgevallen. En dat vergde niet eens heel drastische maatregelen. Dit sportcentrum werkt op wetenschappelijke basis, waardoor je efficiënt traint en met kleine aanpassingen al veel bereikt. In het begin trainde ik voornamelijk via mijn op maat gemaakte fitnessprogramma, maar later deed ik ook veel groepslessen mee. Dat doe ik nu, nadat Afvallen met Afspraken is afgelopen, nog steeds. Regelmatig bewegen heeft me veel gebracht: ik voel me fitter, zekerder en gezonder. En dankzij de persoonlijke benadering en gezelligheid in het sportcentrum vind ik het ook helemaal niet moeilijk mijn nieuwe leefstijl vast te houden!”

Wilt u ook kosteloos en op verantwoorde wijze gewicht verliezen? Lees meer over Afvallen met Afspraken op zk.nl/afvallen-met-afspraken.
Aanmelden voor de volgende groep kan tot 20 september. Ook voor de GLI kunt u bij het Leefstijl Expertise Centrum terecht.
Het centrum is gespecialiseerd in leefstijlbegeleiding van jong en oud, gezond en beperkt. Voor meer informatie mag u altijd contact opnemen met Geert van Dijk via geert@lecv.nl of 0611006424.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie