Barend van Kooten, Hans Verschuren en Gerwin van Vliet bundelen hun krachten.
Barend van Kooten, Hans Verschuren en Gerwin van Vliet bundelen hun krachten. PUUR! Vloerengroep

Twee Veense bedrijven worden één: Ambifloor en PUUR! Vloerengroep bundelen krachten

15 maart 2023 om 09:37 Zakelijk

VEENENDAAL Ambifloor en de PUUR! Vloerengroep bundelen hun krachten en zijn vanaf heden één bedrijf. Al jaren zijn beide bedrijven een bekende speler in zowel de regionale als landelijke markt. De afgelopen jaren maakten beide een snelle groei door. De wens ontstond om ook het innovatieve productassortiment verder vorm te geven.

,,Door onze krachten te bundelen kunnen we kwaliteit nog beter waarborgen en ontstaat een zeer compleet assortiment aan vloeren en raambekleding voor zowel de zakelijke als particuliere markt”, aldus Barend van Kooten, eigenaar van de PUUR! Vloerengroep. 

EIGEN SPECIALISME

De dochterondernemingen van de PUUR! Vloerengroep kennen ieder hun eigen specialisme. PUUR! Projectvloeren realiseert inmiddels al ruim 35 jaar een breed assortiment aan zakelijke vloeren. Het bestaande assortiment van coatingvloeren, PVC vloeren, marmoleum, tapijttegels, gietvloeren, ESD vloeren en microcementvloeren wordt uitgebreid met een compleet aanbod aan raamdecoratie. Gerwin van Vliet: ,,Met deze stap zijn de diverse soorten gordijnen, duettes, plissés, jaloezieën, lamellen en horren van Ambifloor nu ook beschikbaar voor de zakelijke klantenkring van PUUR! Projectvloeren.”

Ambifloor, dat nu verder gaat onder de naam PUUR! Ambifloor, is al bijna twintig jaar een bekende naam als particuliere woninginrichter in de wijde omgeving van Veenendaal. Het uitgebreide assortiment bestaat uit exclusieve PVC vloeren, tapijten, houten vloeren, gordijnen, raamdecoraties en alle varianten trapbekleding. Dit assortiment wordt nu uitgebreid met de gietvloeren en microcementvloeren van PUUR! Vloeren. De showroom van PUUR! Vloeren zal in de loop van dit jaar compleet vernieuwd worden. 

AANVULLING OP ELKAAR

Beide teams zijn erg enthousiast over deze ontwikkelingen. Barend: ,,De uitgebreide kennis en het netwerk van Ambifloor in de particuliere markt vormen een prachtige uitbreiding van onze klantenkring. Het uitgebreide assortiment aan vloeren en raamdecoratie biedt interessante mogelijkheden voor onze zakelijke klanten.” Dit beaamt Gerwin van Vliet: ,,De exclusieve giet- en microcementvloeren van de PUUR! Vloerengroep passen perfect binnen het segment van onze klantenkring. Eigenlijk was dit het enige wat we nog misten in ons assortiment. En ook de twee teams zijn een prachtige aanvulling op elkaar. We kijken uit naar de samenwerking!”

Kijk voor meer informatie op www.puurvloeren.nl, www.puurprojectvloeren.nl en www.ambifloor.nl 

Dit artikel wordt u aangeboden door PUUR! Vloerengroep en PUUR! Ambifloor. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Rijnpost.nl? Neem dan contact op met Marieke van Egdom (06-83627260, m.v.egdom@bdu.nl) of Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie