Afbeelding
Kanzi

Gratis kwark proeven bij de Kanzi-foodtruck bij Jumbo

10 oktober 2022 om 18:50 Zakelijk

VEENENDAAL Inwoners van Veenendaal kunnen donderdag 13 oktober bij Jumbo Huibers gratis nieuwe boerenkwark proeven bij de Kanzi Kwark foodtruck. Kanzi Kwark is sinds 3 oktober verkrijgbaar in het zuivelschap, en ter ere hiervan organiseert het appelmerk een ware foodtrucktour door heel Nederland. Veenendalers kunnen hier naast kwark proeven ook een gratis appelsnijder ontvangen als ze hun bonnetje laten zien van de aankoop van twee Kanzi Kwark producten in de winkel.

,,Kanzi Kwark onderscheidt zich van andere kwarksoorten door de traditionele en kleinschalige manier van produceren”, aldus Helen Schoots, brandmanager van Kanzi Kwark. ,,De boerenkwark wordt op een Brabantse familieboerderij gemaakt van verse weidemelk en Kanzi-appels van Nederlandse bodem.” 

De kwark komt in twee smaakvarianten: ‘appel’ en ‘appel en kaneel’. Om de lancering van de nieuwe producten te vieren stopt op donderdag 13 oktober de foodtruck bij Jumbo Huibers in Veenendaal aan het Prins Willem-Alexanderpark 617. ,,Van 10.00 tot 18.00 uur kunnen Veenendalers langskomen om de nieuwe boerenkwark van verse weidemelk en Kanzi-appels van Nederlandse bodem te proeven.”

Schoots vervolgt: ,,Kanzi Kwark is een bron van voedzame eiwitten en vetten. De combinatie van romige boerenkwark van de boerderij met vers fruit van de teler is kenmerkend voor het nieuwe zuivelproduct. De friszoete smaak van Kanzi-appels komt daarbij duidelijk naar voren. De appels zijn niet gepureerd, maar in stukjes toegevoegd. In tegenstelling tot veel andere fruitkwark in de markt bevatten alle Kanzi Kwark smaken maar liefst twintig procent fruit.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie