Ontdek het gemak van het hybride werken bij FLX Offices aan de Brouwersgracht in Veenendaal.
Ontdek het gemak van het hybride werken bij FLX Offices aan de Brouwersgracht in Veenendaal. Marco Diepeveen

Werken tussen thuis en kantoor

Zakelijk

VEENENDAAL Hybride werken (deels thuis, deels op kantoor) nam tijdens de coronatijd een hoge vlucht en zet nu een trend. FLX Offices speelt handig in op die groeiende behoefte. Aan de Brouwersgracht 3 in Veenendaal verhuurt Ali Tondkar sinds vorige maand flexwerkplekken, privé-kamers en vergaderruimtes.

Thuis geen geschikte werkplek? Te druk, te veel afleiding, te weinig ruimte? FLX Offices faciliteert het hybride werken. Het begon met een online platform: Desqplan. Een soort Airbnb waar vraag en aanbod van flexwerkplekken elkaar ontmoeten. Vastgoedeigenaren, organisaties met overtollige kantoorruimten, werkgevers en zzp’ers schrijven hierop in. 

,,Met dit portaal kunnen vastgoedeigenaren en organisaties hun locaties aanbieden op de markt en de bezettingsgraad efficiënt managen. Het platform had een eerste locatie nodig en Veenendaal – een vooruitstrevende stad met een rijk ICT-aanbod en een centrale ligging – is een uitstekende fit voor de lancering van de eerste Desqplan-locatie van FLX Offices.” 

De faciliteiten bij FLX Offices zijn royaal: 350 vierkante meter, verdeeld over negen afgesloten privékamers, twee vergader/presentatieruimtes (voor vijf en tien personen, met een beeldscherm), losse flexwerkplekken, een ‘brainstormruimte’, een loungehoek en een bar. De centrale ruimte kan worden ingericht als eventlocatie voor grootschalige bijeenkomsten. Toegang tot de privékamers en het regelen van de verlichting werken via een app.

,,Het is een combinatie van ultieme flexibiliteit en autonomie. Doordeweeks tussen 8.00 en 18.00 uur is FLX Offices geopend. Kies voor een dagpas of een maandabonnement, inclusief servicekosten en koffie/thee. Catering is in overleg mogelijk. De losse flexwerkplekken zijn te reserveren voor een dagdeel van vier uur. De privékamers zijn op uurbasis beschikbaar, voor minimaal twee uur. Ook met een abonnement is online reserveren wenselijk.”

CREDITS Het concept van credits op Desqplan is uniek. Werkgevers kunnen hun personeel maandelijks credits geven om zelf op individuele basis of met een team een van de type werkruimtes te reserveren. Waar, wanneer en hoelang bepalen ze zelf. Dat kan landelijk worden geregeld via Desqplan.com. De eerste tien aanmeldingen kunnen de eerste maand gratis terecht. Voor de daaropvolgende drie maanden geldt voor hen bovendien een korting. Lezers van deze krant die de kortingscode FLX22 gebruiken, profiteren eveneens van een tijdelijk extra scherp tarief. 

Meer informatie: www.flxoffices.com en www.desqplan.com

Dit artikel wordt u aangeboden door FLX Offices. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Rijnpost.nl? Neem dan contact op met Marieke van Egdom (06-83627260, m.v.egdom@bdu.nl) of Christoph Willemsen (06-20211008, c.willemsen@bdu.nl).

advertentie
advertentie
Afbeelding
Franse culinaire historie in Filmhuis Veenendaal: Délicieux 9 uur geleden
Afbeelding
Keuring van dikbillen in Achterberg gaat niet door 15 uur geleden
Afbeelding
Voor eind van het jaar wordt lot kerk duidelijk 16 uur geleden
Afbeelding
Toerisme-sector Heuvelrug ruimt zwerfafval Vuelta-parcours bij Rhenen op 11 aug, 15:28
Afbeelding
Bijzondere recordpoging: 700.000 dominostenen moeten gaan omvallen in Veense sporthal 11 aug, 10:32
Afbeelding
Classic Races op De Faktorij: ronkende motoren op Veens stratencircuit 11 aug, 07:30
Afbeelding
Rare rust Column 10 aug, 15:44