Mr. A.L. (Annette) Wolters-van Soest van Advocatenkantoor Wolters.
Mr. A.L. (Annette) Wolters-van Soest van Advocatenkantoor Wolters. Foto: Advocatenkantoor Wolters

Advocatenkantoor Wolters bestaat tien jaar: ‘Nog lang niet uitgewerkt’

19 januari 2022 om 13:02 Zakelijk

VEENENDAAL Begin januari 2022 was het zo ver: het 10-jarig bestaan van Advocatenkantoor Wolters. Na jarenlang advocaat te zijn geweest bij middelgrote advocatenkantoren trok het ondernemerschap en startte advocaat mr. Annette Wolters begin 2012 het kantoor. 

ADVOCATUUR ,,Centraal staat het opkomen voor de gerechtvaardigde belangen van klanten met adviezen en als het nodig is met procedures”, zegt mr. Annette Wolters.

Daarom doet het kantoor waarin het goed is: ondernemers en particulieren bijstaan op het gebied van Arbeidsrecht, Contractenrecht en Ondernemingsrecht. Alles van begin tot en met einde: van contract tot en met ontslag/einde samenwerking. In deze rechtsgebieden heeft het kantoor zich gespecialiseerd en daarop is het deskundig. Onder andere door lidmaatschap van specialisatieverenigingen en het jaarlijks volgen van diverse cursussen op die rechtsgebieden wordt de kennis op peil gehouden. 

,,Behalve om de kwaliteit staat het kantoor ook bekend om de betrokkenheid en het persoonlijke advies. De dienstverlening wordt dan ook hoog gewaardeerd. Daarbij helpen natuurlijk het tarief en de korte lijnen.”

MEDIATION Naast advocaat is mr. Annette Wolters al jarenlang ook geregistreerd MfN mediator. Uiteraard geldt ook ten aanzien van mediation dat er is gekozen voor specialisatie en lidmaatschap. Mediation is een aanvulling op de diensten van Advocatenkantoor Wolters: óf optreden als onpartijdige en neutrale mediator óf als partijdige advocaat met adviezen over mediation. 

ONTWIKKELINGEN Niet alleen wetten veranderen voortdurend, ook het kantoor ontwikkelt zich dus. Niet alleen met de diensten, maar ook ten aanzien van duurzaamheid. Er wordt zoveel als mogelijk digitaal gewerkt en het kantoorgebouw is geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen. 

TOEKOMST ,,De afgelopen 10 jaar zijn voorbijgevlogen”, zegt Wolters. ,,Met veel passie voor het vak en met oog voor de belangen van de klanten gaat Advocatenkantoor Wolters verder.”

Ook in 2022 zijn er weer wijzigingen in de wetgeving en er zijn altijd juridische vragen, problemen. Heeft u juridisch gezien uw zaken op orde of zijn er juridische problemen (te verwachten)? Er zijn niet alleen rechten, maar ook plichten. Zorg dat u weet hoe en wanneer u moet handelen. Laat u tijdig voorlichten door de advocaat.

DANK ,,Het is een goede beslissing geweest om Advocatenkantoor Wolters op te richten. Het was bijzonder, van de start van kantoor tot en met nu. Dank aan alle relaties en contacten! De groei en ontwikkeling van de afgelopen tien jaar is door hen mogelijk gemaakt. Dank voor het vertrouwen en de felicitaties. Graag staat Advocatenkantoor Wolters u in de toekomst (weer) bij.”  

Vragen? Stel ze aan: mr. A.L. (Annette) Wolters-van Soest, Advocaat | MfN-mediator, tel. 06-57561094.
Advocatenkantoor Wolters; Arbeidsrecht | Ondernemingsrecht | Contractenrecht | Mediation, info@advocatenkantoorwolters.nl, www.advocatenkantoorwolters.nl.

Deze advertorial wordt u aangeboden door Advocatenkantoor Wolters. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Rijnpost.nl? Neem dan contact op met Marieke van Egdom (06-83627260, m.v.egdom@bdu.nl) of Christoph Willemsen (06-20211008, c.willemsen@bdu.nl)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie