Afbeelding
Rhenam Wonen

Levensloopbestendige appartementen in Rhenen in de verhuur

1 april 2022 om 12:58 Wonen

RHENEN Rhenam Wonen verhuurt vanaf 4 april 42 duurzame en levensloopbestendige appartementen aan de voet van de Grebbeberg. Voor deze appartementen maakt de gemeente Rhenen een uitzondering op de gebruikelijke toewijzingsregels. Daardoor hebben inwoners van Rhenen van 55 jaar en ouder die een sociale huurwoning achterlaten voorrang op deze appartementen.

De 42 appartementen vormen samen de entree tot de wijk Vogelenzang. Ze zijn verdeeld over twee woongebouwen en liggen aan de Zanglijster. De driekamerappartementen zijn 58 tot 67 vierkante meter groot en zijn bestemd voor een- en tweepersoonshuishoudens. Alle appartementen hebben een balkon en uitzicht.

De appartementen zijn volledig gasloos en hebben naast vloerverwarming en een warmtepomp ook een warmte-terugwin-installatie. De luchtkwaliteit in de appartementen wordt gestuurd met een CO2-sensor. Bovendien heeft ieder appartement eigen zonnepanelen waarvan de opbrengst ten goede komt aan de huurder en wordt er gebruik gemaakt van LED-verlichting.

Parkeren is gerealiseerd op eigen terrein (43 plaatsen) en ondanks de hoogteverschillen is alles met hellingbanen toegankelijk voor mensen die zijn aangewezen op een rolstoel of rollator. 

Een verhuurbrochure met alle informatie, plattegronden en technische specificaties is beschikbaar op www.rhenam.nl of af te halen op Binnenhof 9 in Rhenen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie