Afbeelding
Roy Beusker

25ste jubileumshow Tineke Schouten in Theater Lampegiet

Podiumkunsten

VEENENDAAL Tineke Schouten staat in het weekend van 1 en 2 oktober in Theater Lampegiet in Veenendaal met haar gloednieuwe cabaretshow Dubbel. Het belooft voor het publiek een onbezorgde, mooie avond te worden waar zowel gelachen wordt om nieuwe typetjes als geluisterd naar gevoelige nummers. Dat laat het theater weten in een persbericht.

De titel van de show, Dubbel, komt vanuit verschillende vragen die Tineke zichzelf stelt over het leven. Is het mooi of lelijk? Is het makkelijk of moeilijk? Voelt best dubbel, toch? Al veertig jaar lang is het ‘dubbele’ gegeven van Nederland met onze vrijheden en verworvenheden en tegelijkertijd alle ellende van de wereld voor haar een grote inspiratiebron. Met vrolijkheid én gevoelige liedjes gaat ze de somberheid te lijf.

Deze 25ste jubileumshow van deze publiekslieveling start vanuit Veenendaal. De bulderende lach uit de zaal om al die typetjes met hun menselijke tekortkomingen is weer verzekerd.

De show vindt zaterdag 1 oktober en zondag 2 oktober plaats in Theater Lampegiet. | De voorstelling begint om 20.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor 33,50 euro via www.lampegiet.nl.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Bakken en smullen op Burendag in de buurt- en dorpshuizen 14 uur geleden
Afbeelding
Stormschade aan de Paddestoelenlaan 15 uur geleden
Afbeelding
Plaza Cultura geopend door wethouder Dylan Lochtenberg 17 uur geleden
Afbeelding
Grebbeconcours voor paarden en pony’s op de Grebbeberg 18 uur geleden
Afbeelding
Burgemeester Kats met Foodvalley naar Brussel 19 uur geleden
Afbeelding
Aanrijding tussen politieauto en personenauto Veenendaal 23 uur geleden
Afbeelding
Graciun verkoopt Straatnieuws in Veenendaal: ‘In Nederland ligt mijn toekomst’ gisteren