Van links naar rechts: Dolf Veenvliet hoofddocent, Frank Houben directeur, Arthur Keijzer docent 3D Ambacht met de Dikke Duim wisseltrofee.
Van links naar rechts: Dolf Veenvliet hoofddocent, Frank Houben directeur, Arthur Keijzer docent 3D Ambacht met de Dikke Duim wisseltrofee. Stichting Op Eigen Tenen

3D Ambacht wint publieksprijs

2 april 2023 om 14:58 Overig Deel je nieuws

Het Arnhemse opleidingsinstituut 3D Ambacht heeft op vrijdag 31 maart van Stichting Op Eigen Tenen ‘de Dikke Duim’ ontvangen.

Sinds 2018 is de Veenendaalse stichting Op Eigen Tenen landelijk actief om de emancipatie van mensen met autisme te bevorderen. Dit doen ze onder andere door het uitreiken van pluimen. Met deze pluimen zet de stichting initiatieven in het zonnetje die ertoe bijdragen dat mensen met autisme meer naar wens en vermogen kunnen participeren in de samenleving.

Iedere twee jaar nomineert het bestuur drie initiatieven die mee kunnen dingen naar de wisseltrofee ‘de Dikke Duim’, dé publieksprijs voor de populairste Pluim. De genomineerden voor ‘de Dikke Duim’ 2023 waren:

3D Ambacht

Door aan te sluiten bij de ontwikkeling en digitalisering van de 21ste eeuw, met aandacht en respect voor mensen met autisme, geeft 3D Ambacht mensen een uitstekende kans voor de toekomst

FLOOR Jongerencoaching

Door het individu in zijn of haar persoonlijke omgeving centraal te zetten en te kijken naar mogelijkheden bevordert FLOOR Jongerencoaching de inclusie en veerkracht van jongeren met autisme

Hoe Kijkt Autisme

Door middel van tekst en beelden wordt inzicht gegeven in de belevingswereld van mensen met autisme. Daarmee wordt door ‘Hoe Kijkt Autisme’ de verbinding tussen mensen met en zonder autisme gestimuleerd.

De winnaar van de wisseltrofee is op 31 maart feestelijk bekend gemaakt. Matthijs Vertegaal van De Spelmakerij, winnaar van de vorige editie, heeft de Award overgedragen aan de nieuwe publiekswinnaar 3D Ambacht. 

Van links naar rechts; Frank Houben directeur, Dolf Veenvliet hoofddocent, Arthur Keijzer docent 3D Ambacht met de Dikke Duim wisseltrofee.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie