Afbeelding
Jan van den Brink

Feestelijke opening vernieuwd schoolplein basisschool Het Visnet

12 januari 2023 om 10:15 Onderwijs

ELST De Rhenense wethouder van onderwijs, Hans Boerkamp, heeft woensdag 11 januari het vernieuwde schoolplein van CBS Het Visnet in Elst op feestelijke wijze geopend. Leerlingen, leerkrachten, directie, bestuur en ouders waren hierbij aanwezig. Het schoolplein heeft in de maand december een metamorfose ondergaan.

,,Het schoolplein is vernieuwd, omdat we onze leerlingen meer willen uitdagen in beweging en spel en daarnaast wilden we een stukje verduurzamen”, aldus een woordvoerder. De leerlingen hebben meegedacht in het ontwerp. Zij besloten unaniem: ‘de voetbalkooi moet blijven en een nestschommel mag niet ontbreken. Ook was een uitdagender klimtoestel een grote wens.

GROOT VERSCHIL In het nieuwe ontwerp, gemaakt door Speelmaatje. is er meer uitdaging in spelmogelijkheid. Ook lieten zij zien dat je al met kleine aanpassingen grote verschillen kunt maken. Groenvoorziening Klaproos heeft het geheel een groenere uitstraling gegeven.

,,We zijn erg blij met het resultaat, dat door het schoolbestuur van VPCO De Viermaster volledig gefinancierd is”, zegt de woordvoerder.
Tijdens de opening kregen alle kinderen een petit four met de tekst: ‘veel speelplezier op jullie nieuwe plein.’

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie