Wisselbeker 'De lampion'
Wisselbeker 'De lampion' Veens

Elf genomineerden voor vrijwilligersprijs De Lampion

3 december 2022 om 13:08 Maatschappelijk

VEENENDAAL Vrijwilligers zijn onmisbaar voor de samenleving. Daarom wordt ook dit jaar weer De Lampion uitgereikt aan een Veense vrijwilliger of groep vrijwilligers die zich op een bijzondere wijze maatschappelijk inzet voor een sociaal, leefbaar, schoon en toegankelijk Veenendaal. Er zijn elf genomineerden, de stemperiode is geopend. Een stem uitbrengen kan tot en met 15 december. De winnaar wordt bekend gemaakt op de nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Veenendaal op maandag 9 januari.

De genomineerden die kans maken op de Lampion zijn Bliss to shine; Dianne van den Berg; Erik Boers en Gert van de Brink; Gert en Corrie Boon; Jan Machal; Ruud Sokolowski; Team Clean, Tuingroep IVN Veenendaal-Rhenen; Willem Leeflang; Willy Heikamp; en Winnyfred van Egmon. Kijk op deze website voor meer informatie over de genomineerden en om te stemmen.

De prijs bestaat uit een trofee De Lampion, Twinkeling cadeaubonnen ter waarde van 500 euro en een oorkonde. Daarnaast wordt de naam van de winnaar toegevoegd aan de lijst met winnaars op de grote Lampion die in de hal van het gemeentehuis staat.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie