Interesse in filosofie en wetenschap?
Interesse in filosofie en wetenschap? Greg Montani via Pixabay

Podium De Vlam zoekt programmamaker Lezingen & Debat!

28 januari 2022 om 12:01 Lokaal Deel je nieuws

Heb jij affiniteit met culturele activiteiten, filosofie en wetenschap? En wil je mee vormgeven aan het programma van onze podiumorganisatie? Maak dan kennis met de Werkgroep Lezingen & Debat van Podium De Vlam.

Stof tot nadenken: dat is wat de werkgroep Lezingen & Debat bezoekers van Podium De Vlam wil bieden. Daarom is het napraten zo’n waardevol onderdeel van elke lezing. Podia en plekken voor debat zijn schaars; meestal blijven we in onze eigen bubbel steken. We spreken mensen met dezelfde mening, online en in het echte leven. Daarmee kan ons denken tot stilstand komen. 

De Werkgroep Lezingen & Debat wil juist ontmoeting mogelijk maken tussen verschillende denkwijzen en groepen. Zodat we in gesprek blijven en kritisch reflecteren op onze eigen kennis en vooronderstellingen. 

Van James Kennedy tot Kader Abdolah

De Werkgroep Lezingen & Debat heeft al verscheidene indrukwekkende sprekers mogen ontvangen uit allerlei disciplines. Kader Abdolah, Jan van Hooff, James Kennedy en Naema Tahir zijn enkele voorbeelden hiervan. Heb jij ideeën welke sprekers zeker niet mogen ontbreken in het toekomstige programma? Maak dan kennis met de Werkgroep Lezingen & Debat!

Als programmamaker:

·       Heb je affiniteit met cultuur, filosofie, wetenschap (alfa, beta, gamma) en (podium)kunst

·       Ben je ondernemend en hou je van een uitdaging

·       Kun je je ongeveer 6 uur per maand inzetten voor de Werkgroep, inclusief overleggen en uitvoering

We zijn zowel op zoek naar nieuwe werkgroepleden als naar een kartrekker / voorzitter voor deze werkgroep.

Over Podium De Vlam

Stichting Podium De Vlam is sinds 1 januari 2022 de beheerder van gebouw De Vlam aan de Beukenlaan 2 in Rhenen. Met concerten, filmavonden, lezingen en exposities zijn we een dynamische broedplaats voor cultuur en zingeving. Aan onze organisatie zijn ongeveer 15 vrijwilligers verbonden.

Interesse?

Neem een kijkje op onze website www.podiumdevlam.nl. En bel of mail bestuurslid Paul Schoof, tel. 06 51 09 83 00 en info@podiumdevlam.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie