Pianist Ishay Shaer treedt op in Podium De Vlam
Pianist Ishay Shaer treedt op in Podium De Vlam Berry Geerligs

Podium De Vlam zoekt vrijwilligers!

29 oktober 2021 om 13:28 Lokaal Deel je nieuws

Aan de Beukenlaan 2 in Rhenen staat een prachtig gebouw: De Vlam. Vanaf januari 2022 is daar stichting Podium De Vlam gevestigd. De pas opgerichte organisatie heeft op dit moment plek voor nieuwe vrijwilligers. Gaat je hart sneller kloppen van culturele, wetenschappelijke en spirituele activiteiten? Kom dan 12 november naar de oriëntatiemiddag van Podium De Vlam! 

In gebouw De Vlam vind je als cultuurliefhebber een breed en verrassend programma. Concerten, exposities en een filmhuis bijvoorbeeld. Er vinden lezingen plaats van schrijvers en wetenschappers en je kunt aan workshops deelnemen rond spiritualiteit en creativiteit. Dat kan allemaal dankzij de werkgroepen en commissies die dit organiseren en mogelijk maken. In al die groepen is plek voor nieuwe enthousiastelingen! 

Op dit moment hebben we vacatures open staan voor hulp bij het samenstellen en uitvoeren van de programmering: 

-        Film

-        Kunst en exposities

-        Lezingen

-        Podiumkunsten

-        Spiritualiteit en zingeving

En voor de ‘bedrijfsvoering’ zoeken we mensen die praktische ondersteuning bieden:

-        Een algemeen bestuurslid

-        Een penningmeester

-        Een medewerker verhuur

-        Een communicatiemedewerker

-        Een gebouwbeheerder

-        Een audio-visuele ondersteuner

-        Gastheren en gastvrouwen

Heb jij interesse in vrijwilligerswerk op het snijvlak van cultuur en zingeving? En vind je het leuk om aan een jonge, ondernemende organisatie mee te bouwen? Kom dan vrijdag 12 november naar de oriëntatiemiddag voor vrijwilligers en belangstellenden. Dan vertellen we je alles over Podium De Vlam en kun je jouw mogelijkheden bespreken. Je bent van harte welkom! We starten om 16.00 uur; de bijeenkomst duurt tot 17.30 uur.  

Aanmelden

Je kunt je aanmelden bij de secretaris Kitty van den Hoek via kittyvandenhoek@icloud.com of telefonisch op 06 51 982 983.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie